Isabella Alberte Hedeager
SPONSORERET indhold

Isabella bor med sin morfar – nu flytter endnu en ”pissemyre” ind i familiekollektivet

Influencer Isabella Alberte Hedeager er gravid med sit første barn. Det fortæller hun på sin Instagram-profil.

Af: Amalie Louise Bernitt Foto: Isabella Alberte Hedeager @isabellaalberte
30. aug. 2022 | Børn | Vores Børn

Svend Aage er 97 år. Han bor med sit barnebarn, hendes kæreste og deres hund, Gaia. Om lidt flytter endnu en beboer ind i familiekollektivet i Højbjerg, for barnebarnet, influencer Isabella Alberte Hedeager, er nemlig gravid.

Moffe, ja han skal være oldefar.

”En lillebitte pissemyre flytter ind til foråret,” skriver den populære influencer på sin Instagram-profil under et billede af den lille familie, der smilende viser et scanningsbillede frem.

Familien blev for alvor kendt i offentligheden, da Isabella flyttede sit ungdomsliv og alle sine ting ind i sin morfars murstenshus, kort efter hendes mormor gik bort. Siden har de delt ud af deres fælles liv, rejser og tanker om alt fra Tinder-dating til døden på Isabellas Instagram-profil.

Nu har de boet sammen i over otte år, og er blevet både en firbenet og en tobenet rigere i familiekollektivet.

LÆS OGSÅ: "Det ville da være åndssvagt at bo hver for sig, når vi kan bo sammen"

Ingen skal overtales

I december kunne Isabella Alberte Hedeager ellers fortælle, at hun og kæresten, Simon Witrup, stod overfor en skillevej. Simon var i tvivl, om han overhovedet ønskede at få børn, mens Isabella var helt afklaret om sine ønsker.

”Ingen skal overtales til at få børn, og ingen skal overtales til ikke at få børn. Vi elsker stadig hinanden højt, så nu mærker vi efter, om den største kærlighedserklæring bliver at sætte hinanden fri eller om det rigtige er at starte en familie sammen (eller udvide den, vi allerede har),” skrev hun dengang på sin Instagram-profil.

Nu ser det altså ud til, at der er taget en beslutning, og pissemyren – som ellers er Svend Aage kælenavn til Simon Witrups – flytter altså ind, når bladene igen begynder at blive grønne.

Anbefalet til dig