Maria Lucia børn

Foto: Klaus Bo Christensen/Her & Nu Maria Lucia og Albin Fredy Ljungqvist.

Maria Lucia og kærestens søde hemmelighed: Må aflyse stor forestilling

”Jeg glæder mig helt enormt til at møde det lille vidunder,” lyder det fra den populære skuespiller.

Hun skulle have stået på Det Kongelige Teaters Gamle Scene til juni og medvirket i verdenspremieren på SHE LOVES YOU, men nu må Maria Lucia Heiberg Rosenberg trække sig fra forestillingen.

Årsagen er heldigvis lykkelig.

Den populære musicalstjerne venter nemlig sit første barn med kæresten Albin Fredy Ljungqvist.

LÆS OGSÅ: Rasmus Seebach om at blive far: ”Det ville være for nemt at sige, at det er en dans på roser”

Det oplyser hun via en pressemeddelelse, hvor hun ikke holder sin glæde tilbage over at være kommet i lykkelige omstændigheder.

– Jeg står pt midt i mit livs største eventyr, og jeg er både nervøs, fordi alt er så nyt og føles så anderledes lige nu, men også virkelig spændt på rejsen, og jeg glæder mig helt enormt til at møde det lille vidunder, som naturligvis kommer i første række nu, lyder det fra Maria Lucia Heiberg Rosenberg.

Den gravide sangerinde skal nedkomme til sommer, og som eftertragtet og travl skuespiller kommer nyheden ikke helt belejligt i forhold til hendes arbejdskalender. Hun fortæller også, at det ikke har været helt nemt for hende at være nødsaget til at trække sig.

Må lytte til sin krop

Maria Lucia melder, at hun også må trække sig fra at tage med forestillingen 'Den Skaldede frisør - the musical' til Musikhuset i Aarhus, hvor den har premiere den 24. april. 

Til gengæld er hun med på scenen, som den vordende brud Astrid, når musicalkomedien 'Den Skaldede frisør - the musical' får verdenspremiere den 5. marts i Scandic Falkoner i København.

– Jeg agter at lytte til min krop, så jeg ikke overbelaster mig selv, men ser også frem til fortsat at kunne være med i Den Skaldede frisør. Det er et fænomenalt hold, og jeg er sikker på, det bliver en fest af en forestilling med masser af god musik og kærlighed hele vejen rundt, forklarer den glade skuespiller.

Mødte hinanden til Melodi Grand Prix

Maria Lucia og kæresten Albin Fredy har været sammen i 5 1/2 år, og de blev forlovet for to år siden.

Parret mødte hinanden, da han deltog i Dansk Melodi Grand Prix i 2013, hvor hun sad i fagjuryen, har han fortalt til DR

– Jeg var vildt træt den aften efter Grand Prix'et, så der skete ikke noget. Men efterfølgende blev vi venner på Facebook og begyndte at følge hinanden på de sociale medier. Vi rendte desuden ind i hinanden til forskellige arrangementer, og jeg havde hele tiden følelsen af, at der var noget specielt mellem os, har Albin Fredy fortalt.

Se, hvad vi ellers skriver om: Gravid, Kendte, Musik og Film