Tinka Julekalender

Foto: Per Arnesen / TV 2 Så er der godt nyt til små og store Tinka-fans.

Godt nyt til dig, der elsker Tinka: Ny julekalender er på vej

Var Tinka en populær nissepige hjemme hos jer i december, er der gode nyheder. Der kommer nemlig endnu en julekalender med Tinka. Det bliver den tredje i rækken.

Nissepigen Tinka og hendes tro følgesvend, mennesket Lasse vender tilbage til skærmen. Planerne om en tredje udgave af den populære julekalender ”Tinka” er netop offentliggjort af TV2 – dog må alle fans slå koldt vand i blodet: julekalenderen får nemlig først premiere i december 2022.

Den nye julekalender får titlen "Tinka og Sjælens Spejl", og i hovedrollerne ses endnu engang Josephine Chavarria Højbjerg som Tinka og Albert Rosin Harson som Lasse.

Foto_ Sille Sterll_TV 2.jpg
Foto: Sille Sterll/TV2

Desuden vil der være gensyn med Hadi Ka-Koush, Ellen Hillingsø, Christian Tafdrup, Neel Rønholt, Rosita Gjurup, Martin Bo Lindsten, Birthe Neumann, Esben Dalgaard, Jakob Femerling og Viilbjørk Malling Agger.

Blandt de nye på rollelisten tæller blandt andre Henrik Koefoed og Anna Haarup Much.

Den nye julekalender efterfølger 'Tinkas juleeventyr' fra 2017 og 'Tinka og Kongespillet' fra 2019. Ifølge TV2 er 'Tinka og Kongespillet' den højest kvalitetsvurderede julekalender på dansk tv nogensinde og er samtidig en af de mest sete julekalendere i nyere tid på tv og streaming.

Foto_-Per-Arnesen_TV-2_Denne.jpg
Foto: Per Arnesen/TV2

'Tinka og Kongespillet' havde i gennemsnit 1.096.000 seere pr. afsnit.

Den nye julekalender om Tinka vises på TV2 og TV2 Play i december 2022. I julen 2021 kommer en ny familiejulekalenderen, nemlig 'Kometernes jul' på TV2.

Se, hvad vi ellers skriver om: Jul og Aktiviteter for børn