Petra Nagel er gravid
Foto: Anthon Unger / Her og Nu Tv-vært Petra Nagel og kæresten Asbjørn Munk venter deres andet barn.

Tv-vært Petra Nagel er gravid

Go’aften Live-værten Petra Nagel venter sit andet barn. Det afslører hun i et opslag på Instagram.

Med mundbindet på og en række scanningsbilleder i hænderne afslører Petra Nagel, at hun skal være mor for anden gang.

”Indenunder masken smiler jeg rigtig meget. Vi bliver 4 til foråret,” lyder opslagsteksten.

Petra Nagel er kæreste med Asbjørn Munk, og sammen har de sønnen Pelle, som blev født i foråret 2018 – alt sammen for rullende kameraer til DR3-programmet ’Petra får en baby’. Her bliver Petra Nagel og Asbjørn Munk fulgt igennem hele graviditeten.

En tiltrængt pause fra at hade min krop

Petra Nagel har tidligere udtalt til ALT.dk, at den første graviditet har givet hende en pause fra et negativt blik på hendes egen krop:

”Jeg har aldrig haft det så godt med min krop, som siden jeg blev gravid - eller siden maven begyndte at kunne ses. For de første tre måneder er man bare tyk på sådan en opsvulmet franskbrødsagtig måde. Men på den anden side af det, der har jeg egentlig bare syntes: ”hold kæft en fed krop jeg har”. Den er sej, fordi den vokser noget. Og så ser den vild ud! Mine brystvorter er kæmpe store - jeg ligner sådan en afrikansk stammekvinde. Jeg har bare syntes, at det har været fedt at gå rundt uden tøj på, og Asbjørn må røre min mave hele tiden. Jeg har fået en tiltrængt pause fra at hade min krop.”

LÆS OGSÅ: Petra Nagel om at være gravid: ”Jeg har fået en tiltrængt pause fra at hade min krop”

Hun fortæller i samme interview, at den første graviditet ikke var planlagt, og at parret kun havde været sammen i et år, da de opdagede, at Petra var gravid:

"Vi får hele tiden tudet ørerne fulde med, hvor hårdt det er at blive mor og far. Jeg tænkte bare ”er vi overhovedet klar til det? Kan vores parforhold rumme, at der kommer en anden ind, og at vi skal give vores kærlighed til det her lille væsen og ikke kun hinanden?”, siger Petra og uddyber:

”Vi har ikke 5-10 år på bagen eller fem måneder i Sydamerika, som vi kan trække på. Vi ved ikke alt om, hvordan hinanden reagerer i forældrerollen”, fortæller hun.

Men Petra Nagel understreger dog samtidig i interviewet fra 2018, at nyforelskelse kan være en fordel, når endnu et nyt familiemedlem melder sin ankomst:

"Vi går ind til det som relativt nye, og vi er forelskede i hinanden. Det er godt, at vi ikke glemmer, hvad vi blev forelskede i, når det hele går op i blerøv. Altså kraftedeme nej, om jeg skal gå og være bange for, om mit nye, perfekte forhold med min søde kæreste kommer til at blive forstyrret af et barn. For det er da en god ting, at der kommer et barn, fortæller hun."

Petra Nagel og Asbjørn Munk venter deres andet barn til foråret.

Se, hvad vi ellers skriver om: Kendte og Gravid