Hvad siger stjernetegnet om dit barn?
SPONSORERET indhold

Podcast om stjernetegn

Hvilket stjernetegn er dit barn? I Vores Børns podcast ’Stjernebørn’, som udkommer i dag på Talk Town, ser vi nærmere på dit barns stjernetegn.

Af: Maria Bruun-Schmidt Dorrens Foto: Getty Images
30. mar. 2021 | Børn | Vores Børn

Hvordan ser verdenen ud fra sol, måne og stjerner, når man stadig er et barn? Vil din lille Skytte helst lege alene eller med andre børn? Hvorfor er Vædderbarnet så ivrig efter at komme først? Hvad er det ved mor og far, der gør en lille Tyr særligt vred?

Det kan du få svar på i podcasten "Stjernebørn", som udkommer på Talk Town i dag, hvor redaktionschef for Vores Børn, Mette Simensen, i samtale med astrolog, Eva Ganvig, gør dig klogere på, hvordan du kan forstå dit barn ud fra astrologien.

I podcastserien dykker de ned i de forskellige stjernetegn, og det kan ifølge Mette Simensen give forældrene til de små stjernebørn en større indsigt i barnets natur.

”Podcasten fortæller, hvilke karakteristika der er typiske for børn født i det pågældende stjernetegn, og hvilke styrker der er forbundet med det – og hvordan man kan støtte sit barn i dets udfordringer. Skal man skubbe barnet ud blandt flere mennesker, eller skal man bare lade ham nørde med sit lego på værelset? På den måde bliver podcasten ikke bare beskrivende, men også både guidende og løsningsorienteret,” siger hun.

Og det er astrolog Eva Ganvig enig i.

”Når man som mor eller far har en bevidsthed om, hvilken grundnatur ens barn har, så er det lettere at være forælder for barnet og hjælpe det på vej til at blive den bedste udgave af sig selv,” siger hun.

Men er det ren hokus pokus, eller er der noget om snakken? Ifølge Eva Ganvig er astrologien intet orakel – det kan ikke stå alene –  for den familie, man er vokset op i, ens plads i søskenderækken og de gener, man er født med, har også stor betydning for, hvem vi er som mennesker.

”Astrologien er kun én brik i puslespillet. Vi mennesker er ikke alene styret af, hvordan planeterne står i det øjeblik, vi bliver født. For eksempel spiller de gener, vi er født med, også en stor rolle – hvis du fx er født med en genetisk sygdom har det betydning for, hvad du kan i dit liv,” siger Eva Ganvig.

”Så du kan aldrig tolke et horoskop uden kontekst. Du kan eksempelvis aldrig se ud fra et stjernetegn, om man er mand eller kvinde. Og det har jo en betydning for, hvem man er som menneske. Så jeg ser astrologien som en indflydelse, der gør sig gældende,” siger astrologen.

Forældre kan ifølge redaktionschef Mette Simensen bruge podcasten "Stjernebørn" til at indramme noget af al det kaos, som verden består af. At finde en forklaring i en -isme eller en kasse.

”Det gør sig nok også gældende i forhold til børneopdragelse, for hvad er det rigtige at gøre, når det kommer til mit barn? Er det ok, at han foretrækker sit eget selskab, når pædagogerne opfordrer til at lege bredt? Ja, det er det. For han er et indadvendt barn. Præcis som mange andre med det samme stjernetegn,” siger hun.

Lyt til podcasten ’Stjernebørn’, som udkommer på Talk Town i dag.

Anbefalet til dig