Signe Molde

Foto: Bjarne Bergius Hermansen, DR Signe Molde er den nye X Factor vært, men det betyder ikke, at hun tvinger sig selv ud på kilometer lange løbeture.

Signe Molde: Kropsdoven X Factor vært

Signe Molde har overtaget rollen som vært for X Factor, men det betyder ikke at vanerne er ændret og løbeskoene samler altså stadig støv.

Men selvom hun er vært for et underholdningsprogram, der kan trække op til to millioner seere, regner Signe Molde ikke med at ændre vaner. Hun har nemlig lige så svært ved at finde løbeskoene frem som så mange af os andre, fortæller hun i et interview med ALT for damerne.

– Altså, det med at stå og smøre en grovbolle med alt muligt, det får jeg ikke altid lige gjort. Så er det nemmere med en kage, ha, ha. Jeg er nok heldig på den måde, at jeg kan spise meget uden at blive tyk. Uden at det skal lyde krukket, kan jeg nu godt se på min krop, at jeg har født to børn, og at jeg ikke er 20 år længere.

– Og jeg bør helt klart… jeg skal også… altså, jeg siger til mig selv hver dag, at jeg skal gøre et eller andet, inden jeg skal stå på X Factor-scenen i korte kjoler. Men jeg ER kropsdoven. Det er ingen hemmelighed. Faktisk løb jeg et par måneder på et tidspunkt i forbindelse med en løbeartikel til ALT for damerne, og jeg fik udtalt noget med, at jeg var blevet en glad løber.

Det vildeste fusk

– Både min mor og far ringede bagefter og var smadrede af grin, de syntes, det var det vildeste fusk. Og jeg var sådan: Jamen, det er altså rigtigt, det går godt med at løbe. Nå, men nu har jeg så ikke gjort det i halvandet år!, siger Signe Molde til ALT for damerne.Tidligere har hun trukket avisoverskrifter, da hun skaffede sig selv, Anders Lund Madsen og redaktionschefen en bøde på i alt 32.000 kroner for overtrædelse af våbenloven, fordi hun, som led i en happening til ‘Det nye talkshow’, mødte op til reception på en politistation med håndøkse, peberspray og tre knive i håndtasken.Men trods sit tidligere job, skal man som seer ikke forvente, at Signe Molde vil bringe satiren alt for meget ind i X Factor.– Hvis jeg skal være helt ærlig, så tror jeg faktisk ikke, der kommer så meget af det. Jeg skal jo ikke stå og være helt vildt pinlig i det program, men jeg har da tænkt mig at tage min egen personlighed med, så meget jeg kan. Hvis der sker noget spontant, hvor det er oplagt at lave sjov, så selvfølgelig, men der er jo en fast ramme i X Factor, så det er begrænset, hvor meget det passer, at man fylder som vært. Det program handler overhovedet ikke om mig, og det passer mig rigtig godt.

Noget lidt mere straight

– Jeg glæder mig faktisk til at lave noget, som er lidt mere straight. Hvor jeg ikke nødvendigvis hele tiden skal tage den sjove hat på, men kan hvile i de ting, der sker omkring mig og samtidig lede seerne trygt igennem det hele, siger Signe Molde, som føler sig rustet til at blive landskendt for sin værtsrolle.

– Jeg har selvfølgelig tænkt, at sådan bliver det nok, mens det står på, men det gør mig ikke noget. Jeg har selvfølgelig aldrig før lavet noget, der er så stort på den måde, men jeg har alligevel været i faget i 12-13 år. Jeg HAR prøvet at blive kritiseret af Bo Tao Michaëlis i Politiken, jeg har haft knivsagen, og jeg har prøvet at få virkelig sure mails fra folk, der bare synes, det er noget værre noget, jeg laver.

– Jeg har også prøvet at få ros, så jeg føler mig rustet til at lave noget, hvor folk har en masse meninger. 

LÆS OGSÅ: Maren Uthaug: Det er en fordel at få flere børn, end man kan håndtere

LÆS OGSÅ: Tina Lund: “Det er vigtigere at være sammen med mit barn end noget andet”

Se, hvad vi ellers skriver om: Motion for gravide, Tumling, Familieliv og Signe Molde

610x200_woordy_knap2.jpeg