Smarte og komfortable sommersko til de mindste
Foto: GettyImages Denne artikel er sponsoreret af: Elling Sko, hummel Kids & Petit Nord

Smarte og komfortable sommersko til de mindste

Børn både går og løber mange skridt i løbet af en dag - og det kræver det helt rigtige fodtøj. Her er tre bud på, hvor I skal kigge.

Når dit barn har taget de første, sikre skridt, går der ikke længe, før der kommer fart på. Snart kan de små ben tonse rundt dagen lang, og det sætter krav til fodtøjet, I vælger.

Et par børnesko må naturligvis gerne være smarte, sjove og motivere til leg og bevægelse, men frem for alt er det vigtigt, at de er rare at have på, så fødderne har plads til at vokse og bevæge sig.

Se med her, hvor vi giver inspiration til, hvor du skal gå på udkig, og hvor du kan få gode råd og vejledning, når du skal finde nye sko til familiens mindste.

Hjælp til de rette skoelling_billede_2.jpgGør endelig brug af skobutikkernes faglighed, når du skal finde de helt rigtige sko til dit barn, lyder anbefalingen fra Elling Sko.

Det er nemlig ikke fyldestgørende kun at bruge dæksålen til at afgøre, om en sko passer på barnets fod. Der skal tages højde for både bredde, højde over tæerne, svang, og om barnet har lav, almindelig eller høj vrist. Og så er det ekstra godt, hvis fodtøjet man vælger, er lavet uden skadelig kemi.

Alt dette, og mere til, guider personalet fra Elling Sko til i den spændende butikken på Tuenvej i Elling ved Frederikshavn, hvor I, udover alverdens fine børnesko, også finder et stort udvalg til både mænd og kvinder.

Se mere på ellingsko.dk.

Sko til aktive børnhummel_205-762-3883.jpghummel Kids er et dansk børnetøjs- og skomærke med rødder i sporten. Tøjet og skoene er udviklet særligt til aktive børn, som elsker at bevæge sig, hoppe i vandpytter, kravle i træer og give den gas på rutsjebanen på legepladsen.

Med andre ord har brandet altid fokus på, at tøj og sko skal være rart at have på. Det er derfor lavet i funktionelle materialer, og stof som kan tåle bevægelse og slid.

Actus ML Infant med velcrolukning og elastik-snørrebånd findes i str. 19-27 i tre fine forårsfarver.

Se mere på hummel.dk/boern

Bæredygtige materialer og skandinavisk designPetitnordImageNY.jpgPetit Nord er skandinavisk af hjerte og laver smukke og bæredygtige børnesko i højeste kvalitet.

Netop denne sommer præsenterer brandet deres allerførste upcycling-serie, ”Rainbow”, som byder på både en sandal og en velcro-sandal til de mindste.

I den nye Rainbow-serie genbruger Petit Nord uønskede rester af affaldslæder fra egen produktion og omdanner dem til smukt og elegant design. Det er bl.a. også dette materiale, de fine regnbuestriber på sandalerne hovedsageligt består af.

Se Rainbow-serien og resten af Petit Nords kollektion på petitnord.com

Se, hvad vi ellers skriver om: Sko