Gravid wellness
SPONSORERET indhold

7 tips til at forkæle din gravide krop

Ondt i lænden, tørre ben og vand i fødderne? Din krop er på overarbejde, og den fortjener mere end nogensinde at blive nusset om. Vi giver 7 tip til forkælelse og tester 2 behandlinger.

Af:: Missu Schneidermann & Marie Graunbøl Foto: Nimastock
04. feb. 2013 | Børn | Vores Børn

Hjælper akupunktur mod ondt i lænden? Og hvor gør du af maven, når du får rygmassage? Vi sendte Missu Schneidermann, der er gravid i 30. uge, en tur til akupunktør og massør.

Se her hendes test af 2 behandlinger.

LÆS OGSÅ: Vi tester: Forkæl din gravide krop

1. test: Akupunktur

Jeg er en bange for nåle, men jeg er mere træt af at ligge søvnløs med ondt i lænden, og kontakter derfor akupunktør Lone Simonsen, som er specialist i behandlinger for gravide. Første gang får jeg sat syv nåle i alt – og til min lettelse gør det ikke ondt.LÆS OGSÅ: Graviditetsgener – sådan bekæmper du demI mine ører placerer hun to bittesmå kugler holdt fast med plaster, som skal sidde, så længe jeg kan holde det ud. Dernæst masserer hun mig over lænden og giver mig zoneterapi.Endelig smertefriDa jeg skal rejse mig, gør min lænd ikke længere ondt, og da jeg kommer hjem, tager jeg en lur på tre timer – begge dele for første gang i måneder. To dage senere piller jeg kuglerne ud af det ene øre – og bum, så kommer lændesmerten snigende.LÆS OGSÅ:
Sunde vegetarretter til gravideEfter anden behandling sker det igen: Min lænd er med ét smertefri. Dommen er klar: Jeg skal besøge Lone igen, hvis jeg får andre gener!Lone Simonsen, Rosenvængets Allé 1, 1. sal, København Ø, 480 kr. for 45 min. Lonesimonsen.com

2. test: Massage på maven

Jeg tæller timerne til min Mother to be-behandling hos Arndal Spa! Allerede da jeg træder ind i behandlingsrummet, er de (høje) forventninger halvt indfriet.

Her er smukt og dufter dejligt. Jeg lægger min besværede krop op på briksen, og nu starter nydelsen! Min hud bliver renset i bund, skønne masker dækker mit ansigt, jeg får en ansigtsmassage, og mine øjenbryn bliver rettet. Dernæst er det føddernes tur med en scrub og polering af tåneglene på japansk vis, så det ligner lak.

Verdens heldigste

Finalen er en tur på briksen, der til lejligheden er indrettet med en specialdesignet pude med plads til mave og bryster, og for første gang i månedsvis ligger jeg på maven, mens jeg får masseret hele kroppen. Jeg forlader salig spaen med en friskpresset appelsinjuice og Lotte Arndals bestsellerbog ’9 måneder før, 9 måneder efter.’

Arndal Spa, Skt. Petri, Krystalgade 22, København K, 2.400 kr. for 2 t. og 55 min. Arndalspa.dk.

LÆS OGSÅ: Krop-umulig: Tæm din gravide krop

LÆS OGSÅ: Bliv amme-lækker uden kemi

LÆS OGSÅ: 5 hits til badeværelset