Advent: Vi tæller ned
SPONSORERET indhold

Advent: Vi tæller ned

Annonce: Kalenderlys og adventshygge er faste juletraditioner, der forsøder ventetiden for alle. Se her, hvor let du kan lave et flot julelandskab med kalenderlys eller en nem adventskrans i smukke pastelfarver. Find alle materialerne hos Søstrene Grene.

Af: Annonce
07. nov. 2013 | Bolig | BoligLiv


JULEHYGGE I NATURENS TEGN
Den flotte koglekrans kan bruges overalt til at skabe julestemning. Pynt med julefugle og lærkegrene, så det bliver et hyggeligt jule-stilleben. Krans og fugle fra Søstrene Grene.


VINTERLANDSKAB MED JULETRÆER
Lad årets kalenderlys være stjernen i et vinterlandskab, hvor juletræer er temaet. Hent et par grene i skoven og placer flere slags træer rundt om. Det fine kalenderlys med træer er sat fast i en vase med ler, og derefter pyntet med gran. Træer, lys og vase er fra Søstrene Grene.
ADVENTSHYGGE I PASTELFARVER
Sæt fire bloklys i forskellige krus, og brug dem som årets adventskrans. Du kan sætte lysene fast i sand eller ler og pynte med lidt mos og sølv for at gøre det ekstra julet. Sæt nummererede træklemmer 1-4 fast på krusene. Krus, lys og klemmer fra Søstrene Grene.VÆR KREATIV OG VIND 10.000 KR. 
Fra 8. november - 20. december afholder Søstrene Grene en stor julekonkurrence, hvor du kan vinde flotte præmier. Lav en kreativ juledekoration, hjemmelavet julepynt eller andet julesysleri med produkter fra Søstrene Grene, og upload et billede af projektet på Søstrene Grenes officielle Facebookside eller ved at bruge #kreativjulsg + @sostrenegrene på Instagram.

Hovedpræmien er 10.000 kroner, men der vil også blive udtrukket 50 vindere af et gavekort på 150 kroner blandt alle indsendte forslag. Vinderne bliver fundet ved afgørelse i en kreativ jury den 20. december, hvor de mest kreative projekter vil blive udvalgt.

Læs mere på Søstrene Grenes officielle Facebookside! Se en fin DIY video her: