sponsoreret indhold
Siemens Home Connect App
SPONSORERET indhold

Fagre nye app-verden

Nej, Siemens Home Connect-app er ikke løsningen på alle dagligdagens udfordringer, men den kan alligevel hjælpe dig med rigtig mange af dem!

Foto: Philip Ørneborg
14. feb. 2017 | Bolig

De fleste af os har prøvet at vente på vasketøjet, mens utålmodigheden kun steg i takt med maskinens rotationer.

Eller den anden klassiker. Du har lige sat dig til rette i biografen, salens mørke lægger sig og nu kommer tvivlen; ”Slukkede jeg for ovnen?”.

Ifølge en undersøgelse, der er udarbejdet på vegne af Siemens, bliver hver tredje dansker hjemme, når opvaskemaskinen, ovnen eller vaskemaskinen er i gang, og mere end halvdelen af os er ofte eller nogle gange i tvivl om, hvorvidt vi nu også lige fik slukket for det ene eller det andet apparat, inden vi fløj ud af døren.

Men der er helt ærligt heller ikke noget at sige til alt den forvirring. Som dansk kvinde anno 2017  skal vi hurtigt have styr på rigtig mange ”gryder og pander”. Børnene skal afleveres og hentes, manden skal kysses, karrieren skal passes - ligesom abonnementet i fitnesscentret - og så skal der også lige være overskud og tid til familien og veninderne, tak!

Mad, vasketøj og kaffe, når det passer dig!
Nej, Siemens Home Connect-app er ikke svaret på alle dagligdagens store og små udfordringer, men den kan helt sikkert gå hen og blive en hjælp til rigtig mange af dem. Home Connect-app’en lader dig betjene alle dine Wi-Fi-tilsluttede produkter fra Siemens via en overskuelig brugerflade.

Får du for eksempel gæster om aftenen, men du er sent på den fra arbejdet, kan du sætte ovnen til at forvarme, inden du sætter dig ned i bilen og kører hjem. Eller slår det dig pludselig, at du har glemt alt om avokadoerne til forretten og derfor er nødt til at fare ned i din lokale brugs, kan du fra køen til kassen styre ovnens temperatur med mobilen. Endnu nemmere bliver det med funktionen recipeWorld, der indeholder et hav af opskrifter. Vælg en opskrift ud og send indstillingerne til oven, så sørger den både for at skrue på temperatuerne og slukke for ovnen, når maden er klar. 

Men app’en kommer dig også til undsætning, når det gælder vasketøjet. Du slipper ikke for at fylde og tømme vaskemaskinen, men Home Connect hjælper dig med at finde det optimale vaskeprogram ud fra enkle spørgsmål omkring materialer og farver. Og så kan du starte vaskemaskinen uanset hvor du er, så tøjet er færdig, når du har brug for det.

Mange af de samme smarte funktioner gør sig også gældende for opvaskemaskinen men prikken over det berømte ”i” må alligevel være kaffemaskinen. Med funktionen coffeeWorld kan du vælge blandt masser af internationale kaffespecialiteter, som kun findes i Home Connect-appen – fra ristretto til latte macchiato, og indbefatter dine morgenritualer en kop friskbrygget varm kaffe, kan du lave en playliste til kaffemaskinen. Så er det hurtigt lige at tilberede kaffen, når du kommer ud i køkkenet.

Lige lovlig hightech?
Nu vil nogen måske synes, at det virker lige lovlig hightech, og kan vi nu ikke en gang tænde for ovnen selv? Jo, selvfølgelig kan vi det, men undersøgelsen for Siemens viste alligevel, at mere end halvdelen af de adspurgte sagtens kunne se ideen i at betjene deres hvidevarer via en app.

Den primære årsag var, at de så kunne kontrollere hjemmets hvidevare via en app, så de kunne overvåge og betjene hvidevarerne, når de ikke var hjemme. Dermed blev de også mere mobile og kunne samtidig spare både tid og kræfter på indkøb, madlavning, tøjvask og opvask. Sidst men ikke mindst var det et stort plus, at app’en gjorde det enkelt og nemt at bruge hjemmets hvidevarer på en mere miljøvenlig måde. Ja, det er i sandhed en fagre ny app-verden, vi lever i.

Læs mere om Siemens Home Connect - klik her.