Hængekøje

Foto: Getty Images og PR Findes der noget bedre end at tage en morfar i en hængekøje?

Den bedste hængekøje: 7 fine bud

Nyd livet fra en hængekøje. Vi har fundet 7 hyggelige af slagsen.

Drømmer du også om at få en god middagslur i skyggen, men mangler den perfekte hængekøje? Vi har fundet 7 hyggelige hængekøjer til den kommende udesæson.
Fatboy hængekøje på stativ

Hængekøje med plads til to

Denne fede hængekøje fra Fatboy er virkelig god, hvis du godt kan lide at flyde i din hængekøje, eller hvis i er flere, der gerne vil være sammen i den. Hængekøjen er på stativ, så den er nem at sætte op i haven eller på terrassen. Den fås i mange lækre farver både kraftige og naturlige. Headdemock, kr. 2.398.

Hængekøje på træstel

Hængekøje på træstel

En hængekøje med stativ kan typisk se voldsom ud i din have, men denne hængekøjes stel er lavet af træ, i stedet for metal, og det gør at materiale ser lidt mere neutralt ud, da træet går mere i et med havens naturlige farver. Outrium Samos, kr. 1.999.

Hængekøjestol

Hængekøjestol

En godt alternativ til hængekøjen er en hængekøjestol. Den er behagelig som en lænestol og kræver ikke så meget plads som en hængekøje, fordi den kan hænge ned fra en enkelt gren eller stolpe. Habana, kr. 899.

Hængekøje brasiliansk stil

Brasiliansk hængekøje

Hængekøje i ægte brasilianske hængekøjestil. Bossanova, kr. 2.015.

 

Hængekøje med tværpind

Hængekøje med tværpind

Denne hængekøje er ligesom Fatboy’en rigtig god, hvis der skal ligge flere personer i den på samme tid. Der er masser af plads, og den kan hænges op over det hele. Hængekøjer kan nogle gange være ubehagelige at ligge i på grund af stoffet, men denne hængekøje kan man købe ’madras’ og pude til, så man ligger ekstra godt. Hængekøje med tværpind, kr. 1.615.

Farverig hængekøje

Farverig hængekøje

Er du til farve i haven og mangler idéer, er det en god mulighed at få en hængekøje. De er behagelige at ligge i og kan bruges til mange forskellige ting. Denne hængekøje er meget farvet og passer også godt i et sommerhus eller på stranden. Amazonas Colombiana Mandarina, kr. 715.

Hængekøje på stativ IKEA

Hængekøje på stativ

Er du til en hængekøje med stativ, men ønsker en, der er lidt billigere, er denne hængekøje fra IKEA et godt bud. Hængekøjen er enkel og kan passe sammen med stort set alle ting. Der er en lomme på siden af selve hængekøjen, så du har opbevaring til din bog eller lignende. FREDÖN hængekøjen koster 299 kr. og stativet koster 600 kr.

Se, hvad vi ellers skriver om: Boligindretning og Have