Særlig regel: Heidi og Lasse måtte ikke få besøg i 'Nybyggerne'
SPONSORERET indhold

Særlig regel: Heidi og Lasse måtte ikke få besøg i 'Nybyggerne'

Parret fra blåt hus var de eneste, der ikke fik besøg i onsdagens afsnit af ‘Nybyggerne’, og det var der en særlig grund til.

Af: Lotte Knudsen Foto: TV 2
29. sep. 2022 | Bolig

I dagens afsnit af ‘Nybyggerne’ er der dømt familiesammenkomst. Parrene skal nemlig lave to ekstraværelser i huset i Horsens, og flere af parrene har besluttet, at det skal være børneværelser. Derfor har de hidkaldt deres børn for at have dem med på råd.

Der er dog et par på vejen, som ikke får besøg hjemmefra: Heidi og Lasse fra blåt hus. Og det er der en ganske simpel forklaring på.

"Vi var de eneste på vejen uden børn, og det betød, at vi var de eneste på vejen, som ikke måtte få besøg," fortæller Heidi, da HER&NU besøger parret i deres lejlighed i Aarhus.

"Reglerne tilskriver jo, at man kun må få besøg af børn, børnebørn og svigerbørn," uddyber Lasse.

Lasse og Heidi kunne dog sagtens unde de andre par at få besøg, selvom de ville ønske, at de også havde fået lov.

"Det var hårdt, at vi ikke måtte få besøg af noget familie. Det ville have være fedt at dele noget af den her vanvittige oplevelse med nogle hjemmefra. Det ville jo give en masse god energi," fortæller Heidi.

Parret var heldigvis omgivet af glade børn, som også gerne ville på besøg i blåt hus.

"Vi fik lov til låne og hygge med de andres børn. Jeg lavede skattejagt for Frede og Anders’ børn. Det var rigtig hyggeligt," fortæller Heidi.

I stedet for børneværelser valgte Heidi og Lasse at bruge de to ekstraværelser til et gæsteværelse og et kontor/krearum.

Blåt hus har tidligere stået i en speciel situation. Blandt andet betød en pludselig vandskade tidligere i sæsonen, at parret fik meget travlt. Det kan du læse meget mere om her.

Følg parrets boligeventyr i ‘Nybyggerne’ på TV 2 og TV 2 PLAY hver onsdag. 

Denne artikel blev bragt første gang på HER&NU. Dette er en redigeret version.