Nybyggerne dommere og vært 2021

Foto: TV2 / presse Mød de fire par, som er klar til at dyste i Nybyggerne 2021.

Nybyggerne

Ny sæson på vej: Er du også SÅ klar til Nybyggerne 2021?

Mød de nye deltagere i det populære DIY-program her.

Hvis du elsker boligindretning, byggeprojekter og DIY ligeså meget som os, så er du stensikkert klar til en spritny sæson af det populære TV 2-program Nybyggerne.

Fra onsdag den 29. september kan du følge fire nye pars forsøg på at få deres byggeprojekter til at gå op i en højere enhed, så råhusene – der denne gang ligger i Sønderborg – kan forvandles til vaskeægte drømmeboliger.

Parrene har ni uger til at bygge løs, før husene på 120 kvadratmeter skal stå færdige og bedømmes til en livefinale onsdag den 24. november.

Vi glæder os til at følge med!

LÆS OGSÅ: 10 ting, du (måske) ikke vidste om Mette Helena Rasmussen

Lær deltagere bedre at kende nedenfor:

Blåt hus: Tanja og Jørgen

Tanja_Jørgen_3_AndréBlinkilde.jpg

 • I år er det 46-årige Tanja og 49-årige Jørgen, der flytter ind i det blå hus. Tanja har et møbelpolsterfirma, som Jørgen også arbejder for, og parret bor i dag i Silkeborg med deres to drenge, Birk og Henrik, på hhv. 16 og 14 år.
 • Tanja er oprindeligt fra Norge, men har boet i Danmark i 24 år, og hun deler Jørgens passion for at sejle – så meget at parret faktisk også drømmer om at bo tæt på vandet en dag.
 • Parrets stil: De er ikke bange for at bruge farver, og de kan godt lide hjemmelavede møbler.

Kilde: TV2

Se deres personlige Instagram-profil her:

Gult hus: Line og Benjamin

Line_Benjamin_4_AndréBlinkilde.jpg

 • Line og Benjamin er begge 25 år og bor i en lille lejlighed i Aarhus. De kender hinanden fra barndommen, hvor de spillede fodbold sammen, og mødte så hinanden igen for fire år siden til en fest i København og blev senere kærester.
 • De beskriver sig selv som ægte sønderjyske bonderøve, og så er de store natur- og udemennesker.
 • Parrets stil: De elsker naturen og vil gerne bruge mange genbrugsting. De vil gerne have plads til leg indendørs.

Kilde: TV2

Se deres personlige Instagram-profiler her:

Grønt hus: Caroline og Reece

Caroline_Reece_4_AndréBlinkilde.jpg

 • I det grønne hus flytter 29-årige Caroline og 33-årige Reece ind. Caroline er model og arbejder desuden med salg og marketing, mens Reece, der kommer fra Perth i Australien, er ved at lære dansk.
 • Parret mødte hinanden på en backpackertur i Panama for otte år siden, og om sommeren arbejder de på deres bar på den græske ø Ios.
 • De blev gift på Bali i 2019 med venner og familie omkring sig og drømmer om at stifte familie en dag.
 • Parrets stil: 'Scandi-stralien': En blanding af skandinavisk indretning med genbrug, hygge og design - blandet med udendørsliv fra Australien.

Kilde: TV2

Se deres personlige Instagram-profiler her:

Rødt hus: Martin og Lucas

Martin_Lucas_4_AndréBlinkilde.jpg

 • Det røde hus bliver i denne sæson bare for 31-årige Martin og 32-årige Lucas. Martin arbejder som digital account manager på et mediebureau, og Lucas er key account manager hos Tryg Forsikring, men parret mødte hinanden, da de arbejdede som tjenere på en café.
 • De er begge fra Jylland og drømmer om at komme 'hjem' og starte en regnbuefamilie. 
 • Parrets stil: Deres stil er moderne med klassiske designs. De elsker art deco, 1930’er-stil og en masse spejle og lige linjer og buer.

Kilde: TV2

Se deres personlige Instagram-profiler her:

De to dommere, indretningsekspert Mette Helena Rasmussen (tv.) og bygningskonstruktør Ask Abildgaard (i midten), er klar til en ny sæson af Nybyggerne sammen med tv-vært Christian Degn (th.).
De to dommere, indretningsekspert Mette Helena Rasmussen (tv.) og bygningskonstruktør Ask Abildgaard (i midten), er klar til en ny sæson af Nybyggerne sammen med tv-vært Christian Degn (th.).

Der er sæsonpremiere onsdag den 29. september kl. 20 på TV2 og TV2 PLAY.

Se, hvad vi ellers skriver om: Serier, Boligindretning, Boligkøb og Nybyggerne

610x200_woordy_knap2.jpeg