Opbevaring på den smukke måde
SPONSORERET indhold

Opbevaring på den smukke måde

Opbevaring på den smukke måde: Se, hvordan entreen, fordelingsgangen og bryggerset kan udnyttes med funktionelle løsninger, der oven i købet er pæne.

Foto: Christian Petersen
09. maj. 2015 | Bolig | BoligLivENTRE MED PLADS - TIL BÅDE BØRN OG VOKSNE
Entreen er det rum, der i de fleste hjem roder mest. I denne entre skal der både være plads til to voksnes og to børns ting.
Den lille bænk er praktisk at sidde på, når man skal skifte sko. Bænken kan børnene også bruge til at kravle op på, så de kan hænge deres jakker på knagerne. Bænken er lige til at flytte med ud på altanen, når aftnerne er lune. Under bænken står der kasser til børnenes rod.

Knagerne bruges også til at hænge ekstra stole til gæster på. Når stolene ikke er i brug, sætter fruen i huset gerne sine sko på dem, det skaber ekstra opbevaring og giver entreen en skæv vinkel. Familien har valgt et tykt væg til vægtæppe i entreen. Nemt lige at støvsuge, samtidig med at det værste snavs forbliver ude i entreen.
Knagerækken var der, da familien flyttede ind. Beau-marche.dk har noget, der ligner. Tolixbænk, stole fra Osgoodschlatter og taske fra Søstjernen. Sommerfuglebillede, tøj og sko er i privateje.


Hold orden i hatte, vanter, sko m.m. i kasser – og ja, børnene kan tale engelsk! Skiltene er lavet på computer og derefter printet ud og skåret til. Kasserne er fra beau-marche.dk.OPBEVARING PÅ STRIBE I FORDELINGSGANGEN
Familier har simpelthen altid brug for flere skabe og mere plads. Også her hos en familie på fire, som ikke vidste, hvor de skulle gøre af dvd’er, hobbyartikler, spil, stearinlys og rengøringsmidler m.m. Løsningen blev at udnytte fordelingsgangen til opbevaring.

I gangen var der allerede to indbyggede skabe, et lille over døren for enden af gangen og et stort skab med tre fag og låger midt i gangen. Da der er højt til loftet, var der plads til at bygge en bogkasse oven på det store skab. Bogkassen bruges som opbevaring for magasiner og bøger, der ikke læses så ofte. Familien stillede en gammel butiksreol i forlængelse af skabet. Og for enden af gangen blev der sat et vintageskab fra Fil de Fer. Nu var udfordringen at få alt det meget forskellige inventar til at fremstå harmonisk. Løsningen var at male skabe, bogkasse og vægge samme grå nuance! Tæppe fra Hay og lamper fra Moooi hos Møller&Rothe. Kost fra Blindes Arbejde.Den gamle butiksreol har fået nyt liv som hjem for servietter, vaser og rengøringsartikler. Store runde glasvaser fungerer som opbevaring for stearinlys. Vaserne er købt i Normann Copenhagen.
Selv siden af reolen er udnyttet til opbevaring. Her hænger bl.a. dekorative og praktiske støvkoste. Alt er købt hos Hay. Et stykke vintagetapet er hængt op på væggen som ren dekoration.


Vintageskabet af metal er fra Fil de Fer, der bruges til opbevaring af sko og teenagedatterens mange tørklæder. Skabet bruges også som opslagstavle.PLADS TIL ALLE BRYGGERSTINGENE
Om du har et bryggers eller ej, så er det rart at have et sted, hvor skuresvampe og sko, håndklæder og gummihandsker kan bo – om ikke andet, så bare et skab. Til dette dejlige store rum indkøbte beboeren et vitrineskab, der fungerer som opbevaring for alle de ting. Glaslågen gør det nemt og overskueligt at finde det, man skal bruge. Samtidig forpligter det til at opretholde orden.


Ved siden af skabet står kurve til havens tæpper m.m., og en krog er hængt op til håndklæder. Et tøjstativ til at hænge vådt tøj på og en sammenklappelig havestol er der også plads til. På gulvet ligger brunt linoleum, der er nemt at rengøre og tåler slid og snavs. Tæppet i plastik tager imod det meste snavs fra våde sko og støvler, inden turen går videre ind i huset. På væggen hænger et ur fra Kähler og sørger for, at man har styr på tiden. Vitrineskab, tøjstativ, tæppe og trappestige til venstre er fra Portobello. Plakat af Watson Ford er fra Louisiana, kurve fra Tine K Home m.fl., tæppe på tøjstativ er fra Hay. Håndklæder er dels fra Grønlykke.com og i privateje. Ternet plaid fra Himla. Sko er i privateje.

TIP
Det er faktisk muligt at få bryggerset til at se pænt ud, hvis du har lyst til det. Sørg for at købe ting, der matcher, så bliver rummet harmonisk!


► SE OGSÅ: Opbevaring: Få styr på rodet

► SE OGSÅ: Garderoben - løs den evige udfordring!

► SE OGSÅ: Nem DIY: Sej ribbe til børneværelset og smart opbevaring til entreen