SPONSORERET indhold

’Sommerdrømme’-deltager åbner op: Derfor bliver jeg rørt

Det var hårdt både fysisk og psykisk for Kien og Clara Duong at medvirke i ’Sommerdrømme’. Nu åbner Kien op om, hvorfor han blev meget rørt i første program.

Af:: Katrina Rosendal Foto: Peter Hauerbach
09. mar. 2023 | Bolig

Første afsnit af den fjerde sæson af ’Sommerdrømme’ er netop løbet over skærmen, og det blev med en sejr til Kien og Clara, der var det par, der havde lavet det bedste soveværelse.

”Da dommerne fortæller, at det er os, der har vundet, bliver jeg lige pludselig meget rørt over, at vi lykkedes med at få afleveret rummet, og vi tilmed kom rigtig godt i mål,” husker 47-årige Kien tilbage, da HER&NU taler med ham.

Der er ingen tvivl om, at det er ekstremt fysisk hårdt uden den store erfaring indenfor håndværk at skulle bygge og indrette et rum på 72 timer. Men for Kien var oplevelsen samtidig meget følelsesladet, fordi han deltog i programmet med sin 19-årige datter.

”Det er en kæmpe transformation at gå fra barn til voksen, og det ramte mig lige der, hvor stolt jeg er af Clara. Det er en vild følelse,” forklarer Kien, der var særligt imponeret over Claras æstetiske indretningssans, hendes store overblik og hendes arbejdsomhed.

Han påpeger, at det i starten var hårdt for ham at vise sårbarhed overfor Clara, da han som far normalt at vant til at skærme og passe på hende. Men i takt med at programmet skred frem, var makkerparret simpelthen presset så meget til yderpunkterne, at han ikke havde noget valg.

”Der er et tidspunkt, hvor jeg bliver trøstet af min datter, fordi jeg er helt nede. Det var sådan en erkendelse af, at 'Far er også bare et menneske’. Det synes jeg har været rigtig lærerigt for vores relation, men samtidig også utroligt følelsesladet,” slår Kien fast.

Denne artikel blev første gang bragt på HER&NU. Dette er en redigeret udgave.

Vil du gerne blive klogere på de fire makkerpar, som dyster om at vinde deres drømmesommerhus? Klik her og læs meget mere om deltagerne i 'Sommerdrømme' 2023.

I 2021 gik 'Sommerdrømme'-vært Lene Beiers egen boligdrøm i opfyldelse. Læs meget mere om dét her. Her kan du også læse om tiden inden da, hvor hun og familien var tæt på at gå fra hus og hjem. 

Anbefalet til dig