Brodér selv: Søde sommerbilleder fra Hjemmet
SPONSORERET indhold

Brodér selv: Søde sommerbilleder

De sjove korsstingsmotiver ligner næsten små malerier. De er nemme og hurtige at sy efter diagrammerne. Broderierne, der er monteret i ovale rammer, er lige til at hænge op i sommerhuset eller campingvognen.

Af: Lis Paludan Foto: Fotograferne Søndergård
31. jul. 2013 | Håndarbejde | Hjemmet

Broderimål:

7 x 9 cm.

Materialer:

3 stk. aidastof (5,4 tern pr. cm) hver på 16 x 18 cm, DMC Mouliné-broderegarn (se farver under signaturer), tekstillim, pap, ovale rammer med indermål på 7 x 9 cm (varenr. 5961/00). Alt fra Permin.

Broderi:

Sy korsstingmed 3 deltråde i nålen. Konturer er angivet med streger på diagrammerne. De sys med enkelt delgarn i sort, undtagen fiskestang, der sys med 3 deltråde i solgul.

Montering:

Pres broderierne fra vrangen. Hver ramme består af to dele: en fast inderramme og en bøjelig yderramme. Ophænget kan placeres efter ønske. Tag ringene fra hinanden. Klip to papskiver, en efter inderringens ydermål og en efter indermålet. Spænd broderiet fast mellem ringene og klip sømrummet ned til ca. 4 cm. Sy en dobbelt ritråd langs kanten og læg den største papskive på bagsiden af inderrammen. Træk ritråden til, heft ende og lim stofkanterne om på papstykket. Lim det mindre papstykke fast på bagsiden.

KLIK HER FOR STORT DIAGRAM

KLIK HER FOR STORT DIAGRAM

KLIK HER FOR STORT DIAGRAM