GIV ET BLAD I JULEGAVE TIL ÉN, DU HOLDER AF

Fisken
Foto: Ditte Breineberg Årshoroskop 2019: Det siger stjernerne om dit år

Årshoroskop 2019 for Fisken

En fed lønforhøjelse, en stormende forelskelse eller en ny indretning af hjemmefronten? Tjek, hvad dit 2019 byder på af triumfer og udfordringer, hvis det går, som stjernerne spår.

Fisken: 19. februar – 20. marts

Året bliver virkelig godt. Du vil være mere heldig end ellers og spændende muligheder dukker op. Vær derfor ambitiøs, når du sætter dig nye mål. Du skal dog være struktureret, arbejde hårdt og have overblik for optimalt at udnytte de gode ting, der kommer din vej.

– Arbejde og økonomi –

Mulighederne bliver mange, du kan vælge at skifte arbejde eller udvide dit ansvarsområde, hvor du er nu. Du vil få et virkelig godt karriereår. Du er samtidig god til at skabe kontakter, der kan hjælpe dig på vej. Du vil have en god og stabil økonomi, til dels fordi du får en øget indtjening.

– Familie og bolig –

Du er betænksom over for familien, men i perioder kan du blive så opslugt af arbejdet og sociale arrangementer, at du helt glemmer dem. Du må være god til at planlægge, så du får tid til det hele. Det er altid vigtigt for dig, at familien trives. Din boligsituation ser ikke ud til at ændres meget.

– Kærlighed og parforhold –

Det er vigtigt for dig, at du og din partner kan tale om tingene og støtter hinanden. Du kan ikke gå ud fra, at din partner kan læse dine tanker, så for ikke at blive skuffet, må du være åben om dine behov. Tag gerne ud at rejse sammen. Er du single, kan et venskab udvikle sig til noget meget mere seriøst. Du bør tage chancen.

– Årets bedste råd –

Tag en chance eller to.