Fisken
Foto: Ditte Breineberg Årshoroskop 2020: Det siger stjernerne om dit år

Årshoroskop 2020 for Fisken

Bliver 2020 et år, hvor du kan læne dig tilbage, imens penge og romantiske muligheder nærmest kommer af sig selv, eller skal der arbejdes lidt ekstra for din egen lykke og udvikling? Læs med, og sæt kursen for et godt, nyt år.

Fisken: 19. februar – 20. marts

Tiden er inde til at tage chancer, sætte nye mål og lære noget andet. Du har brug for, at der sker noget og for at fokusere på, hvad du selv har lyst til. Derfor kan du også vælge at begynde på flere nye projekter og ting, som du finder interessant.

– Arbejde og økonomi –

Der har gennem de seneste år været fokus på arbejde og karriere. I år kan du slappe lidt mere af og konsolidere. Du vil tænke over, hvad det næste skal være, og du er god til at lægge planer, som du senere kan føre ud i livet. Der er styr på det økonomiske, hvis du lægger et godt budget.

– Familie og bolig –

Overordnet går det godt med familien, og selvom der kommer et par bump på vejen, så er det ikke noget, I ikke kan løse sammen. Du er virkelig god til at finde på aktiviteter, som I kan være fælles om. Det ser ikke ud til, at du ønsker at ændre på dine boligforhold, med mindre du bliver nød til det.

– Kærlighed og parforhold –

Du er meget social og udadvendt, og derfor møder du mange nye mennesker. Der kan være en potentiel ny partner imellem, for dig der er single. Det kan også være et venskab, der udvikler sig romantisk. Er du i et forhold, så læg planer og fælles mål, så I er på samme kurs. Glem ikke at lytte til hinanden i hverdagen.

– Årets bedste råd –

Træf ikke impulsive beslutninger.

Se, hvad vi ellers skriver om: Stjernetegn