Fisken
SPONSORERET indhold

Årshoroskop 2023 for Fisken

Bliver 2023 et år, hvor du kan læne dig tilbage, imens penge og romantiske muligheder nærmest kommer af sig selv, eller skal der arbejdes lidt ekstra for din egen lykke og udvikling? Læs med, og sæt kursen for et godt, nyt år.

Af: Lykke Larsen Foto: Ditte Breineberg
30. dec. 2022 | Horoskop | ALT for damerne

Fisken: 20. februar – 20. marts

Du bliver mere seriøs og fokuseret. Det er nemlig vigtigt for dig, at du når det, du sætter dig for. Selvom du får travlt, vil tempoet dog falde en anelse, så du får også tid til fordybelse. Ikke alt skal være seriøst, et godt grin er nødvendigt.

- Arbejde og økonomi -

Start med at afslutte nogle af de ting, du har gang i og gør en status. Der skal være plads til noget nyt, noget, der inspirerer dig. I anden halvdel af året bliver der mulighed for et jobskifte, hvilket også giver mere i løn. Du får en uventet indtægt, men det er en god ide, hvis du sætter lidt til side.

- Familie og bolig -

Boligmæssigt sker der ikke det helt store i år, medmindre du ønsker det, og det er nødvendigt. Du holder meget af at forkæle familien, men det behøver ikke at koste en formue, når I skal hygge jer. Hvis I skiftes til at finde på sjove og anderledes arrangementer, så får I mange gode stunder og grin.

- Kærlighed og parforhold -

Det er ikke helt let for dig at sætte grænser, og samtidig kan du være lidt ufleksibel. Hvis du ikke kommunikere og er åben overfor din partner, så ved denne ikke, at de bliver overskredet. En god kommunikation er løsningen og vejen til harmoni. Er du ikke i et forhold, er du kun til seriøsitet og loyalitet.

- Årets bedste råd -

Stol på din egen intuition

Anbefalet til dig