Giv et blad i julegave. Eller forkæl dig selv med en skøn julegave. Priser fra 149 kr.

Fisken
Foto: Ditte Breineberg Årshoroskop 2018: Det siger stjernerne om dit år

Årshoroskop 2018 Fisk

Årshoroskop 2018 for Fisken

Se, hvad 2018 har i vente for Vandmanden - både på kærligheds- og jobfronten.

Fisken: 19. februar – 20. marts

Husk tyngdekraften 
Du befinder dig i en tid, hvor universet hælder til din fordel. Hvor du så tit har følt dig misforstået og alene, vil 2018 være året, hvor andre mennesker tiltrækkes af din tankegang, og de vil forstå de subtile og følelsesmæssige kræfter, du besidder. 

Med andre ord vil du kanalisere ideer og viden, du har privilegeret adgang til, og det vil være til stor fordel for andre.

Maj måned er en periode, hvor de nye tider begynder i forbindelse med kommunikation, uddannelse og netværk. Rejser, studier eller mentor-programmer vil åbne for nye horisonter. Det handler ikke om rationel tankegang, regler og konventionelle studier, men nærmere om at give fantasien frie tøjler. Det er det perfekte tidspunkt for dig at involvere dig i en bevægelse, en gruppe eller en organisation, og du vil arbejde hårdt for at få noget etableret, som har en langsigtet effekt på samfundet eller dit eget sociale liv.

Indtil november 2018 vil du udvide din psykologiske og åndelige indsigt i en meget berigende proces, som vil medføre vigtige reformer både i dit eget liv og i andres liv. Du har en instinktiv opmærksomhed på manipulerende mennesker og magtspil, og september er en tid, hvor du er klar til at kæmpe imod.

Der sker en total forandring i november og december, hvor du får anerkendelse for det, du gør. Denne periode giver professionel succes, og du vil opdage, at din skæbne hænger uløseligt sammen med en partner eller en bekendt, som er fuldstændig tunet ind på dine metoder og er motiveret til at følge dig. Der er dog en advarsel i forbindelse med denne succes, fordi en af Fiskens svagheder er at drømme for meget. Hvis du blæser din lykkeboble for hårdt op, sprænges den, så det er vigtigt at være så realistisk og nede på jorden som muligt.