Fisken

Foto: Ditte Breineberg Årshoroskop 2021: Det siger stjernerne om dit år

Årshoroskop 2021 for Fisken

Bliver 2021 et år, hvor du kan læne dig tilbage, imens penge og romantiske muligheder nærmest kommer af sig selv, eller skal der arbejdes lidt ekstra for din egen lykke og udvikling? Læs med, og sæt kursen for et godt, nyt år.

Fisken: 19. februar – 20. marts

Planlæg noget tid alene i løbet af året. Du har brug for at se indad og tænke over nye projekter. Det er derfor også vigtigt, at du får færdiggjort allerede igangværende opgaver. Du behøver ikke at bekymre dig så meget, alt har det med at løse sig.

– Arbejde og økonomi –

Jo bedre du er til at planlægge, jo længere vil du komme med dine mål og planer. Det kan være svært for dig at sætte grænser, så pas på med, at du ikke også ender med ansvar for alle andres opgaver. Til gengæld er det også sammen med andre, du får de største gennembrud. Økonomien er god og stabil.

– Familie og bolig –

Hvis det ikke er meget nødvendigt, vil du ikke foretage de store renoveringer eller boligskift. Familien vil i perioder føle, at de ser for lidt til dig, da du er meget fokuseret på udadvendte ting og arbejdet. Kom gerne væk hjemmefra og oplev noget sammen, når det kan lade sig gøre, det bliver sjovt.

– Kærlighed og parforhold –

Lad dig ikke gå på af de små hverdagsting, der bringer uenighed. Der er mange dejlige stunder i vente for dig og din partner, og det er dem, du skal fokusere på. Gør noget særligt ud af hverdagen, der må gerne være lidt overraskelser. Er du ikke i et forhold, kan en flirt udvikle sig langsomt, men sikkert.

– Årets bedste råd –

Kast dig ud i det spirituelle.

Se, hvad vi ellers skriver om: Stjernetegn