Fisken
SPONSORERET indhold

Årshoroskop 2022 for Fisken

Bliver 2022 et år, hvor du kan læne dig tilbage, imens penge og romantiske muligheder nærmest kommer af sig selv, eller skal der arbejdes lidt ekstra for din egen lykke og udvikling? Læs med, og sæt kursen for et godt, nyt år.

Af: Lykke Larsen Foto: Ditte Breineberg
06. jan. 2022 | Horoskop | ALT for damerne

Fisken: 19. februar – 20. marts

Tager du et skridt ad gangen, er succesen er din. Det er ikke de store udfordringer, der kommer din vej, tværtimod bliver det et behageligt år, hvor du får vind i sejlende og lettere ved at opnå dine mål. Du spreder glæde og optimisme omkring dig.

- Arbejde og økonomi -

Gennemgå dine mål og planer i starten af året, måske er der et par ting, der skal justeres. Du kan komme igennem med det, du ønsker, og du er god til at samarbejde og få andre med på dine ideer. Hold dig ikke tilbage, når der er noget, der inspirerer dig. Din økonomi er virkelig god, især i sommerperioden.

- Familie og bolig -

Det er ikke de helt store boligprojekter, du sætter i gang i år, men lidt kreativ vil du være. Du involverer gerne familien i dine mange ideer, og der bliver mulighed for spændende udflugter og oplevelser. Du vil være mere impulsiv end ellers, og du er både sjov og interessant at være sammen med.

- Kærlighed og parforhold -

Hele året er der mulighed for masser af romantiske stunder, både for dig der er i et forhold, og for dig der er single. Du har en skøn udstråling, og du tiltrækker dig masser af positiv opmærksomhed. Du er glad og positiv, det smitter af på dem omkring dig, og det skaber en skøn harmoni og balance.

- Årets bedste råd -

Forkæl dig selv og din partner

Anbefalet til dig