Fisken
SPONSORERET indhold

Årshoroskop 2024 for Fisken

Skal du flytte, forfremmes, tage parforholdet op til overvejelse? Se hvad stjernerne siger om dit 2024 i dette store årshoroskop.

Af: Lykke Larsen Foto: Ditte Breineberg
26. dec. 2023 | Horoskop | ALT for damerne

Fisken: 20. februar – 20. marts

Året kalder på den mere seriøse side af dig. Struktur og hårdt arbejde må der til. Det gælder i alt, hvad du foretager dig, og der er ingen vej udenom. Du vil føle, at du bliver begrænset, men du kan komme meget langt, hvis du tager tingene alvorligt.

- Arbejde og økonomi -

Hvis du er interesseret, kan du springe ud som selvstændig. Du skal bare være klar over, at det er krævende og ikke altid sjovt. Der er fokus på kommunikation, og frem til juni kan du tale dig til en ny kontrakt eller et nyt job. Din økonomi vil være god og stabil, og den kan bedres yderligere i løbet af året.

- Familie og bolig -

Der kan ske familieforøgelse, og det vil bringe glæde. I det hele taget trives familien, og flere vil have held med at opnå deres mål og drømme. Det kan være uddannelse eller flytning. Når det går godt for dine kære, vil du trives. Følg din intuition, når det kommer til beslutninger omkring boligen.

- Kærlighed og parforhold -

Er du ude på datingmarkedet, så tag det ikke så seriøst. Tager du lettere på tingene og bare hygger dig med at møde andre, så vil du tiltrække den rette partner. Er du i et forhold så pas på med, at du ikke virker for lukket, du må dele dine drømme og fortælle om dine behov, god kommunikation er vigtig.

- Årets bedste råd -

Sæt ikke begrænsninger for dig selv.

Anbefalet til dig