Giv et blad i julegave. Eller forkæl dig selv med en skøn julegave. Priser fra 149 kr.

Jomfruen
Foto: Ditte Breineberg Årshoroskop 2018: Der siger stjernerne om Jomfruens år.

Årshoroskop 2018 Jomfru

Årshoroskop 2018 for Jomfruen

Se, hvad 2018 har i vente for Jomfruen - både på kærligheds- og jobfronten.

Jomfruen: 24. august – 23. september

Dybe indsigter
Du vil få et langt større ansvar på dine skuldre i løbet af 2018. Udfordringen består i at overkomme de hæmninger, der forhindrer dig i at nyde livet fuldt ud, og der vil være tider, hvor dine nerver står på højkant, når du har med situationer at gøre, som vækker usikkerhed.

Marts og april er måneder, hvor du er meget opmærksom på personlige blokeringer og er desperat for at bryde igennem dem. Det er den perfekte tid til uddannelsesprojekter, som giver dig nøglen til at forstå den måde, andre tænker og handler på. Du får dyb indsigt i livet hos dem, du holder af. Din medfølelse vækkes, og når du lytter med hjertet, vil du opdage nye dimensioner i børn, partnere og venner, som i den grad beriger dine relationer.

Fra sidst i maj til oktober sker der usædvanlige ting på jobbet, og du er nødt til at geare op til nogle seriøse forstyrrelser, der kan være forårsaget af en ny kollega, som ikke rigtigt passer ind, eller af innovationer, som skaber flere problemer, end de løser. Det er en tid præget af stress og mennesker med sære ideer eller filosofier. Den kloge Jomfru holder sig uden for kontroverser i denne periode og fokuserer på den følelsesmæssige balance frem for vilde teorier.

Som året skrider frem, får du mere og mere tillid til din egen kreative styrke. September er en alletiders måned, hvor du har mere kontrol over dit liv og er klar til at iværksætte nogle nye ideer, du har fået gennem selvudviklingskurser, mentorprogrammer eller rejser.

November er den bedste måned for familieharmoni og dine relationer, og der sker vidunderlige ting i hjemmet på det tidspunkt.