Jomfruen
SPONSORERET indhold

Årshoroskop 2023 for Jomfruen

Bliver 2023 et år, hvor du kan læne dig tilbage, imens penge og romantiske muligheder nærmest kommer af sig selv, eller skal der arbejdes lidt ekstra for din egen lykke og udvikling? Læs med, og sæt kursen for et godt, nyt år.

Af: Lykke Larsen Foto: Ditte Breineberg
30. dec. 2022 | Horoskop | ALT for damerne

Jomfruen: 24. august – 23. september

Du kommer til at gå på kompromis i løbet af året, det er nemlig ikke altid, du kan bevare kontrollen og bestemme dagsordenen. Egentlig er det godt, da du har brug for at slappe lidt af. Så får du nye ideer samtidig med, at du kan ændre på gamle mønstre.

- Arbejde og økonomi -

Der skal være mulighed for udvikling på dit arbejde. Du har brug for at blive inspireret og få nye opgaver. Taler du med din overordnede, kan du få tingene til at ske. Du vil kun skifte arbejdsplads, hvis der ikke er andre udveje. Økonomien bedres via din partner, men brug ikke mere, end I har.

- Familie og bolig -

Du kan flytte, eventuelt til en anden by. Hvis du vil, får du tingene til at ske. Det er vigtigt, at familien er enig i dine planer, så det ikke ender med at blive en udmattende kamp. En god balance og harmoni hjemme giver dig det fundament, du har brug for til at foretage eventuelle ændringer ude.

- Kærlighed og parforhold -

Gnidninger og prøvelser bliver svære at undgå for dig, der er i et parforhold. En god kommunikation er afgørende for, hvordan I kommer ud af dette. Lidt selvironi og et godt grin får jer meget langt. Hvis du er single, så har du mulighed for at gå ind i et seriøst og godt forhold, men du er ikke til pjat.

- Årets bedste råd -

Fokuser ikke på ubetydelige ting. 

Anbefalet til dig