v
Jomfruen

Foto: Ditte Breineberg Årshoroskop 2022: Der siger stjernerne om Jomfruens år.

Årshoroskop 2022 for Jomfruen

Bliver 2022 et år, hvor du kan læne dig tilbage, imens penge og romantiske muligheder nærmest kommer af sig selv, eller skal der arbejdes lidt ekstra for din egen lykke og udvikling? Læs med, og sæt kursen for et godt, nyt år.

Jomfruen: 24. august – 23. september

Der skal fornyelse til. Det kan være ved fordybelse i spændende projekter eller ved at lære nye ting. Du holder af at være social, og du kan udvide din omgangskreds. Der er derfor masser af muligheder, det er blot op til dig at gribe og udnytte dem.

- Arbejde og økonomi -

I første halvdel af året kan du slappe lidt af, når det kommer til arbejde og karriere. Få færdiggjort større projekter, og nyd din dagligdag. Efter sommeren vil du få mulighed for at få et nyt job eller større ansvar, hvis det er det, du ønsker. Din økonomi er god, du har overskud og råd til forkælelse.

- Familie og bolig -

Hvis du ikke har planer om at flytte, så lav lidt om i din bolig. Årets første måneder er især gode til forandring. Når du er sammen med familien, holder du af at være aktiv. Der skal ske noget, ellers kommer du til at blive utålmodig. Heldigvis er familien glad for dine ideer, og den tid I har sammen.

- Kærlighed og parforhold -

Året byder på romantiske muligheder for dig, der er single. Det vil hurtigt føre til noget meget seriøst og et frieri. Har du allerede en partner, venter mange dejlige stunder. I vil nærmest blive som nyforelskede, hvis I bruger tid sammen, og måske tager I på en eller flere dejlige rejser.

- Årets bedste råd -

Tag nogle chancer, og vær impulsiv

Se, hvad vi ellers skriver om: Stjernetegn

610x200_woordy_knap2.jpeg