Jomfruen
SPONSORERET indhold

Årshoroskop 2024 for Jomfruen

Skal du flytte, forfremmes, tage parforholdet op til overvejelse? Se hvad stjernerne siger om dit 2024 i dette store årshoroskop.

Af: Lykke Larsen Foto: Ditte Breineberg
26. dec. 2023 | Horoskop | ALT for damerne

Jomfruen: 24. august – 23. september

I første halvdel af året kan du føle dig begrænset og tilbageholdt, både af andre, men også af dig selv. Træd et skridt tilbage og giv plads til personlig udvikling, så er du klar til den spændende anden halvdel. Bliver det for trist, så tag ud og rejs.

- Arbejde og økonomi -

I marts og oktober skal du være særligt opmærksom på din økonomi. Uventede regninger kan dukke op, og du skal passe på med, hvad du skriver under på. Du er ambitiøs, når det kommer til karriere og arbejde, og det kan du også sagtens være, du må dog være tålmodig og diplomatisk for at få den ønskede succes.

- Familie og bolig -

Der kan ske store skift i familiemedlemmers liv. Du er det faste støttepunkt for alle, så du vil bruge mere tid på at hjælpe. En flytning kan også blive en realitet for dig, hvis du ønsker det, og det kan være til et andet land. Ønsker du forandring i boligen, er november og december gode måneder.

- Kærlighed og parforhold -

Kærligheden bliver ikke uden komplikationer. Det gælder både for dig, der er single, og dig, der er i et parforhold. Du og din partner udfordres, da I begge vil være lige stædige. Gniderier kan opstå omkring penge. Det er nødvendigt med en god dialog. Er du single, er du kræsen og holder igen på dig selv.

- Årets bedste råd -

Tag ét skridt ad gangen. 

Anbefalet til dig