Jomfruen

Foto: Ditte Breineberg Årshoroskop 2021: Der siger stjernerne om Jomfruens år.

Årshoroskop 2021 for Jomfruen

Bliver 2021 et år, hvor du kan læne dig tilbage, imens penge og romantiske muligheder nærmest kommer af sig selv, eller skal der arbejdes lidt ekstra for din egen lykke og udvikling? Læs med, og sæt kursen for et godt, nyt år.

Jomfruen: 24. august – 23. september

Sørg for, at du får slappet af i løbet af året. Find perioder, hvor du helt kan koble fra, for ellers kan du komme ud for helbredsmæssige problemer. Der er nemlig bud efter dig i det daglige, hvor du kommer til at påtage dig mere ansvar og mange opgaver.

– Arbejde og økonomi –

Der kan opstå en del besværligheder på dit arbejde. Du bliver sikkert ikke påskyndet nok, selvom det er dig, der må samle op og tage ansvar, når noget går galt. Du få jobtilbud midt på eller sidst på året, og her skal du være skarp og handle hurtigt, hvis du ønsker dig videre. Økonomien vil være status quo. 

– Familie og bolig –

Du vil holde af at være aktiv sammen med familien. Det kan være udflugter, hvor I bruger tid udenfor uanset vejret, der flytter jer lidt hjemmefra. Du forstår også at gøre hverdagen til en fest med sjove projekter og påfund. Det gælder også i boligen, hvor du får stor forandring ud af lidt.

– Kærlighed og parforhold –

Det kan ikke undgås, at der opstår uenigheder og gnidninger imellem dig og din partner. Tænk over, om det er vigtigt, eller du kan se igennem fingre med nogle af tingene. Du vil måske gerne bestemme lidt for meget og er ikke så fleksibel? Er du single, kan du lave om på dette i år, hvis du ønsker det.

– Årets bedste råd –

Det vil gøre dig godt at dyrke motion.

Se, hvad vi ellers skriver om: Stjernetegn