Jomfruen
Foto: Ditte Breineberg Årshoroskop 2020: Der siger stjernerne om Jomfruens år.

Årshoroskop 2020 for Jomfruen

Bliver 2020 et år, hvor du kan læne dig tilbage, imens penge og romantiske muligheder nærmest kommer af sig selv, eller skal der arbejdes lidt ekstra for din egen lykke og udvikling? Læs med, og sæt kursen for et godt, nyt år.

Jomfruen: 24. august – 23. september

Du kan godt glæde dig, året byder nemlig på en masse sjov og mulighed for at folde dig ud kreativt. De projekter, du sætter i gang, vil blive en stor succes. Du hygger dig sammen med andre, og du kan forvente en masse dejlige, sociale aktiviteter.

– Arbejde og økonomi –

Det kommer til at gå virkelig godt på dit daglige arbejde, og nye projekter kommer godt fra start. Du nyder at være sammen med gode kollegaer, og der er ikke tvivl om, at du får det bedste ud af ethvert samarbejde. Du holder af at bruge penge på at forkæle andre, men det er også godt at spare lidt.

– Familie og bolig –

Du trives med børn, da du nyder at bringe dit indre legebarn frem. Der kan komme en familieforøgelse i år, hvilket skaber stor glæde. I det hele taget er det en god ide, hvis du er mere aktiv sammen med familien. Når det kommer til din bolig, vil du være i stand til at lave om og ordne en masse småting.

– Kærlighed og parforhold –

Du bliver forkælet af din partner, og selvom du ikke normalt bryder dig om overraskelser, så vær åben og kast dig ud i tingene. I får et godt og harmonisk år, hvor I trives ved at arbejde på forskellige, fælles projekter. Er du single, vil du møde kærligheden, en potentiel partner vil appellere til din mest romantiske side.

– Årets bedste råd –

Sæt pris på de små, skønne ting

Se, hvad vi ellers skriver om: Stjernetegn