Jomfruen
Foto: Ditte Breineberg Årshoroskop 2019: Der siger stjernerne om Jomfruens år.

Årshoroskop 2019 for Jomfruen

En fed lønforhøjelse, en stormende forelskelse eller en ny indretning af hjemmefronten? Tjek, hvad dit 2019 byder på af triumfer og udfordringer, hvis det går, som stjernerne spår.

Jomfruen: 24. august – 23. september

Nye, spændende ting vil tiltrække dig, og du kan helt ændre din måde at se dine omgivelser på. Du er fleksibel og kaster dig gerne ud i at lære noget nyt. Det er også sandsynligt, at du vil rejse mere end normalt, da uventede muligheder dukker op.

– Arbejde og økonomi –

Kast dig ud i kurser eller uddannelse, der kan ændre eller udvide dine arbejdsområder. Forandring skal der til, så du ikke kommer til at kede dig. Jo mere interessante dine opgaver er, jo længere vil du nå. Du vil være for selvkritisk, og det hæmmer dig. Du kan foretage gode, økonomiske investeringer.

– Familie og bolig –

At være sammen med familie og gode venner hjemme gør dig glad og giver energi. Du vil sikkert fylde dit hjem med mennesker i år, mere end ellers, og du vil virkelig nyde det. Du kan flytte til noget større, hvis du er interesseret, eller udvide din nuværende bolig. Du får også held med kreative projekter.

– Kærlighed og parforhold –

Du har brug for, at din partner tager del i ansvaret derhjemme. Du løber tør for energi og bliver irritabel, hvis du skal stå for det hele. Kommunikation er vigtig, så der ikke opstår for mange misforståelser, og der skal romantik ind i jeres hverdag. Er du single, bliver der masser af mulighed for flirt, men der skal seriøsitet til.

– Årets bedste råd –

Jo mere fleksibel du er jo bedre.