GIV ET BLAD I JULEGAVE TIL ÉN, DU HOLDER AF

Skorpionen
Foto: Ditte Breineberg Årshoroskop 2019: Der siger stjernerne om Skorpionens år.

Årshoroskop 2019 for Skorpionen

En fed lønforhøjelse, en stormende forelskelse eller en ny indretning af hjemmefronten? Tjek, hvad dit 2019 byder på af triumfer og udfordringer, hvis det går, som stjernerne spår.

Skorpionen: 24. oktober – 22. november

Tempoet falder, og det giver dig et tiltrængt pusterum. Der vil også være færre pludseligt opståede hændelser, som du skal tage dig af. Benyt dette til at få afsluttet projekter, så du kan gå i gang med noget nyt kreativt. Ryd også op, det giver luft.

– Arbejde og økonomi –

Der kan ske ændringer i din jobsituation, men du vil generelt få mindre travlt i det daglige. Du har derfor mulighed for at fordybe dig mere i de individuelle opgaver. Fra starten af året vil din økonomi være særdeles god. Du kan indgå lukrative aftaler, og dine investeringer giver et godt afkast.

– Familie og bolig –

Du vil højst sandsynligt være glad og tilfreds med din boligsituation. Det er småting, der skal ændres, og det finder du let ud af, da du er meget kreativ. Du vil være sammen med familien, uden der er noget, I skal opnå, og det skaber en dejlig harmoni. Du er virkelig god med børn, de giver stor glæde.

– Kærlighed og parforhold –

Desværre er det ikke det letteste år for dit parforhold, du og din partner kommer til at arbejde hårdt for jeres forhold. Pas på med ikke at træffe for hurtige beslutninger, du skal tænke tingene igennem og sørge for en god kommunikation. Er du single, bliver det et år med spændende muligheder og flere stærke tiltrækninger.

– Årets bedste råd –

Gå i gang med kreative projekter.