Skorpionen

Foto: Ditte Breineberg Årshoroskop 2021: Der siger stjernerne om Skorpionens år.

Årshoroskop 2021 for Skorpionen

Bliver 2021 et år, hvor du kan læne dig tilbage, imens penge og romantiske muligheder nærmest kommer af sig selv, eller skal der arbejdes lidt ekstra for din egen lykke og udvikling? Læs med, og sæt kursen for et godt, nyt år.

Skorpionen: 24. oktober – 22. november

Det er vigtigt for dig, at dit fundament er i orden, ellers vil intet andet helt fungere for dig. Du kan ændre på gamle og uhensigtsmæssige mønstre, og det er derfor vigtigt, at du bruger noget tid på at gøre status og finder ud af, hvad du ønsker.

– Arbejde og økonomi –

Det er ikke arbejde og karriere, der vil optage dig. Du vil nærmest være tilfreds, når der bare sker lidt forandringer i det daglige. Du kan derfor koncentrere dig om andre områder i dit liv, hvor du ønsker, at der skal ske noget. Du er god til at holde styr på budget og økonomi, så der får du ikke problemer.

– Familie og bolig –

Du har alle muligheder for at ændre på din boligsituation. Du har virkelig mange gode ideer, og du kan samtidig føre dem ud i livet, da du er både dedikeret og kan arbejde hårdt for tingene. Familien betyder meget for dig, og sammenholdet er stærkt og godt. Du skaber glæde, når dem omkring dig er triste.

– Kærlighed og parforhold –

Når du og din partner støder på udfordringer, vil I stå sammen, og ingen er stærkere end jer. I er gode problemløsere, også når det kommer til jeres forhold. Det er dog nødvendigt, at I også oplever noget dejligt sammen, så læg fælles planer. Er du single, bestemmer du selv, om det skal fortsætte.

– Årets bedste råd –

Skab en indre fred og balance.

Se, hvad vi ellers skriver om: Stjernetegn