Giv et blad i julegave. Eller forkæl dig selv med en skøn julegave. Priser fra 149 kr.

Skorpionen
Foto: Ditte Breineberg Årshoroskop 2018: Der siger stjernerne om Skorpionens år.

Årshoroskop 2018 Skorpion

Årshoroskop 2018 for Skorpionen

Se, hvad 2018 har i vente for Skorpionen - både på kærligheds- og jobfronten.

Skorpionen: 24. oktober – 22. november

Forstyrrelser
2018 starter meget kraftfuldt, hvor du føler, at tingene går i din retning. Du er stærk i dig selv og villig til at kæmpe for de ting, du tror på. I januar påvirker din personlige magnetisme alle, du kommer i kontakt med. Den største del af året byder på vækst og succes, hvor din kreativitet kommer til udtryk, om det så er på jobbet, med børn eller i dit intime liv.

Den 15. maj vil planeten, der står for spænding og forandring, Uranus, gå ind i dit syvende hus (huset for parforhold). Det er en stærk indflydelse, som vil bringe en masse nye, utraditionelle mennesker ind i dit liv i løbet af de næste syv år. I begyndelsen er det fantastisk med radikale nye ideer, men indflydelsen fra Uranus vækker også et behov for mere plads og indsigt i dine personlige relationer. Du tiltrækkes af mennesker, der kan udfordre dig til at leve dit liv mere ukonventionelt.

Denne ret forstyrrende indflydelse bliver tydeligere over en fem måneders periode, fra maj til oktober, som kan medføre ekstraordinære forandringer, især i dit privatliv.

I den sidste halvdel af juni kommer du til et punkt, hvor du slås med chefer eller familie, som har diametralt modsatte synspunkter end dig. Det ser ud til, at hvad end du gør, er det svært at skabe harmoni, og du er alligevel ikke i humør til at indgå kompromisser, når det gælder din personlige frihed og plads.

Fra slutningen af juni til slutningen af august går du baglæns, mens du forsøger at håndtere uforudsigelig opførsel fra dine kære. Til sidst vil en af parterne indgå de nødvendige kompromisser for at holde alt på rette spor, og i slutningen af året ser det ud til, at alle når til enighed om alle de vigtige emner som kærlighed, familie og børn.