Skorpionen
SPONSORERET indhold

Årshoroskop 2023 for Skorpionen

Bliver 2023 et år, hvor du kan læne dig tilbage, imens penge og romantiske muligheder nærmest kommer af sig selv, eller skal der arbejdes lidt ekstra for din egen lykke og udvikling? Læs med, og sæt kursen for et godt, nyt år.

Af: Lykke Larsen Foto: Ditte Breineberg
30. dec. 2022 | Horoskop | ALT for damerne

Skorpionen: 24. oktober – 23. november

Du har mulighed for at foretage meget store ændringer, personligt, arbejdsmæssigt og boligmæssigt. Det er måske ikke helt let for dig at træffe beslutninger, men når du først har fundet ud af, hvad du vil, så er der nærmest intet, der kan stoppe dig.

- Arbejde og økonomi -

Året vil sikkert se anderledes ud, når du går ud af det, end da du startede på det. Der er mulighed for de helt store ændringer. Det kan være skift af både arbejdsplads og arbejdsområder. Du skal være glad, når du går på arbejde, ellers så kom videre. Du har en god økonomi igennem hele perioden.

- Familie og bolig -

Beslutter du dig for boligmæssige ændringer, flytning eller renovering, skal du nok også få tingene til at ske. Du må dog tænke over, om du er lidt stædig og egenrådig. Familien vil gerne komme med input og være med til at bestemme. Sørg for en god balance i alles ønsker, ellers går det galt.

- Kærlighed og parforhold -

Hvis du er single, kan du lave om på dette. Især i perioden fra maj måned vil kærligheden og forelskelsen blomstre. Har du en partner, vil I udvikle jer sammen, hvis du åbner op og lukker denne ind. Jo mere sårbar du er, jo bedre forståelse og kærlighed bliver du mødt med. Kommunikation er vigtig.

- Årets bedste råd -

Vær fleksibel, og søg kompromiser.