v
Skorpionen

Foto: Ditte Breineberg Årshoroskop 2022: Der siger stjernerne om Skorpionens år.

Årshoroskop 2022 for Skorpionen

Bliver 2022 et år, hvor du kan læne dig tilbage, imens penge og romantiske muligheder nærmest kommer af sig selv, eller skal der arbejdes lidt ekstra for din egen lykke og udvikling? Læs med, og sæt kursen for et godt, nyt år.

Skorpionen: 24. oktober – 22. november

De nære ting fylder mest i første halvdel af året. Det er ikke så vigtigt for dig at opnå noget materielt eller arbejdsmæssigt. Men det er vigtigt, hvordan du, og dem du holder af, har det. Du finder en særlig, ny inspiration og ild, når du tager dig tid til en pause.

- Arbejde og økonomi -

Er du interesseret i et jobskifte, vil du få mest succes fra sommeren og frem, hvor der er spændende muligheder. Her kan du fordybe dig i store, spændende projekter, du samtidig kan lære noget af. Dit netværk vil være en virkelig god hjælp til at få dig videre. Økonomisk ser det ganske fornuftigt ud.

- Familie og bolig -

Familien nyder godt af din øgede fokus på nærhed og fælleskab. Du kan lide at have kontrol over tingene, det giver dig tryghed, men pas på med, du ikke bliver for strikt og fastlåst. Der skal være masser af plads til at være impulsiv. I boligen vil du foretage ændringer og nødvendige reparationer.

- Kærlighed og parforhold -

Gør noget for at bryde rutinerne. Du og din partner har brug for at slå jer lidt løs. Jeres forhold er stærkt og godt, med en god loyalitet og stabilitet. Det må dog ikke blive kedeligt, for så glider I langsomt fra hinanden. Er du ikke i et forhold, skal du selv være aktiv for at lave om på dette.

- Årets bedste råd -

Prøv ting, du ikke har prøvet før

Se, hvad vi ellers skriver om: Stjernetegn

610x200_woordy_knap2.jpeg