Skorpionen
Foto: Ditte Breineberg Årshoroskop 2020: Der siger stjernerne om Skorpionens år.

Årshoroskop 2020 for Skorpionen

Bliver 2020 et år, hvor du kan læne dig tilbage, imens penge og romantiske muligheder nærmest kommer af sig selv, eller skal der arbejdes lidt ekstra for din egen lykke og udvikling? Læs med, og sæt kursen for et godt, nyt år.

Skorpionen: 24. oktober – 22. november

Har du tænk over at begynde på en uddannelse eller et kursus, så spring ud i det. Du er meget nysgerrig, og du har behov for at få noget at tænke over. Alt, hvad der har med kommunikation at gøre, vil være gunstigt. Familie og bolig er også meget vigtig.

– Arbejde og økonomi –

Det er det daglige arbejde mere end dine overordnede karrieremål, der betyder mest for dig. Du vil derfor højst sandsynligt også vælge at blive, hvor du er nu og eventuelt videreuddanne dig der. Du kan også vælge at bygge ovenpå og lære noget helt andet. Økonomien er især god først på året.

– Familie og bolig –

Nye boligprojekter vil komme godt fra start. Du har et godt overblik og styrer tingene ned til mindste detalje. Derfor kan du også foretage store renoveringer, hvis det er påkrævet. Du sætter også gerne familien i gang, men det er ikke hver gang, de er glade for det, de trænger til en pause.

– Kærlighed og parforhold –

Der vil komme udfordringer i dit parforhold, men hvis I begge er indstillet på at arbejde for det, vil I komme styrket ud af året. Der skal forandringer til, og I kan transformere jeres forhold. Hvis du er single, så er det ikke alle, der kommer tæt på dig, det skal være noget ganske særligt, før du er interesseret.

– Årets bedste råd –

Gør noget, du ellers ikke ville.

Se, hvad vi ellers skriver om: Stjernetegn