Skorpionen
SPONSORERET indhold

Årshoroskop 2024 for Skorpionen

Skal du flytte, forfremmes, tage parforholdet op til overvejelse? Se hvad stjernerne siger om dit 2024 i dette store årshoroskop.

Af: Lykke Larsen Foto: Ditte Breineberg
26. dec. 2023 | Horoskop | ALT for damerne

Skorpionen: 24. oktober – 23. november

Du har brug for et godt fundament, og det kan du opbygge nu. Det gælder alle områder af dit liv, og du vil sikkert overveje flere veje og sætte dig nye mål. Du kan være lidt mere doven end ellers, men regelmæssig motion er virkelig godt for dig.

- Arbejde og økonomi -

En struktureret tilgang til dine opgaver og projekter får dig langt. Du arbejder samtidig virkelig hårdt, så du skal nok nå i mål med det, du ønsker. Det kan til gengæld knibe med de kreative og smarte løsninger. Start året med at spare op, så du har penge til en rejse eller noget, du har brug for.

- Familie og bolig -

Alt kan ske. Du kan vælge at flytte, foretage store renovationer eller andet, som i en periode vender op og ned på familien. Det kan også være større børn, der flytter hjemmefra, så du kan boltre dig på mere plads. Det er dig, der sætter dagsordenen. Familien er vigtig for dig, og i år mere end nogensinde.

- Kærlighed og parforhold -

Der sker noget, hvor du er, og derfor bliver det et spændende år for dig og din partner. I kan tage på nye eventyr, rejse eller udforske en ny hobby sammen. Kærligheden blomstrer, og det samme gør jeres forhold. Er du single, kan du date mange forskellige, men du er i stand til at finde den helt rette.

- Årets bedste råd -

Fokuser på at udvide dit netværk.

Anbefalet til dig