Skytten
SPONSORERET indhold

Årshoroskop 2024 for Skytten

Skal du flytte, forfremmes, tage parforholdet op til overvejelse? Se hvad stjernerne siger om dit 2024 i dette store årshoroskop.

Af: Lykke Larsen Foto: Ditte Breineberg
26. dec. 2023 | Horoskop | ALT for damerne

Skytten: 24. november – 21. december

I år skal du passe mere på dig selv ved at sætte fokus på sunde rutiner. Er du i perioder stresset, så husk stadig på søvn, motion og kost. Selvom du normalt er impulsiv og optimistisk, så overvurder ikke, hvad du reelt har tid til i det daglige.

- Arbejde og økonomi -

Du kan tjene penge på at købe eller sælge bolig. Du er god til at finde de helt rigtige tilbud og investeringer. Derfor vil du også have flere penge mellem hænderne i år. Der kan ske arbejdsmæssige ændringer, især i første halvdel af året. Generelt vil du være glad for og tilfreds med det, du laver.

- Familie og bolig -

I perioder kan du føle, at familien er en byrde for dig. Det kan være, at ældre familiemedlemmer har mere brug for hjælp, eller at du skal styre og kontrollere mere på hjemmefronten. Du må være tålmodig, så løser det hele sig. Du har brug for, at der er ryddeligt i boligen, og alt fungerer, så det må du fikse.

- Kærlighed og parforhold -

Indtil juni måned vil der ikke være de store forandringer, når det kommer til parforhold og kærlighed. Herefter vil du opleve, at du går ind i en periode med masser af romantik, dybe følelser og harmoni. Det bliver den bedste tid, du går i møde. Er du single, så tiltrækkes du meget af humor og intelligens.

- Årets bedste råd -

Sæt fokus på de sunde vaner.

Anbefalet til dig