Skytten
Foto: Ditte Breineberg Årshoroskop 2019: Der siger stjernerne om Skyttens år.

Årshoroskop 2019 for Skytten

En fed lønforhøjelse, en stormende forelskelse eller en ny indretning af hjemmefronten? Tjek, hvad dit 2019 byder på af triumfer og udfordringer, hvis det går, som stjernerne spår.

Skytten: 23. november – 22. december

Hvad du ønsker, skal du få, det bliver nemlig et helt forrygende år for dig. Optimismen er i top, og med god grund, du får nemlig stor succes. Sæt nye mål og delmål, så du kan se, at du er på rette vej, og at du udnytter alt det gode, der sendes din vej.

– Arbejde og økonomi –

Du er god til at sælge dine ideer og samarbejde. Du begejstres let, og det smitter positivt af på andre. Du har mange gode ressourcer, men du må også huske at handle på mulighederne, intet kommer helt af sig selv. Du har et godt øje for investeringer, men vær alligevel lidt forsigtig.

– Familie og bolig –

Du kan være lidt for optimistisk, når du planlægger projekter eller en flytning. Sørg for, at du har familiens støtte, det er nemlig langt fra sikkert, at de vil det samme som dig. Du har en forestilling om, at alt er godt og løser sig, men det er vigtigt, at du reelt også lytter til dine kære.

– Kærlighed og parforhold –

Der sker noget, for du er god til at finde på, og det nyder din partner og jeres forhold godt af. Det bliver et år med harmoni og mange dejlige stunder. Læg masser af fælles planer, det giver ro. Er du single, tiltrækker du hurtigt mange spændende, potentielle partnere. Du skal have én, der virkelig forstår at matche dig.

– Årets bedste råd –

Find balancen mellem arbejde og fritid.