Giv et blad i julegave. Eller forkæl dig selv med en skøn julegave. Priser fra 149 kr.

Skytten
Foto: Ditte Breineberg Årshoroskop 2018: Der siger stjernerne om Skyttens år.

Årshoroskop 2018 Skytte

Årshoroskop 2018 for Skytten

Se, hvad 2018 har i vente for Skytten - både på kærligheds- og jobfronten.

Skytten: 23. november – 22. december

Indre udvikling
Siden oktober 2017, hvor din tegnhersker, Jupiter, bevægede sig ind i dit 12. hus (huset for afsondrethed og fordybelse), har du ønsket at trække dig ind i dine egne gemakker for at komme dig rent følelsesmæssigt, psykologisk og åndeligt.

Dette berigende, men ret passive stadie fortsætter indtil den 8. november 2018, hvor Jupiter bevæger sig ind i Skyttens tegn, og livet ændres betydeligt. I de første 10 måneder af året er det ikke så meget, hvad du opnår i den ydre verden, der tæller, som det, du opdager i din indre verden.

Materielle værdier vil betyde mindre for dig i denne periode, og du er villig til at slippe af med ubrugelige ambitioner, som bare betyder, at du er nødt til at arbejde endnu hårdere i trædemøllen.

I maj og adskillige måneder herefter vil du opdage, at der er store forandringer på vej på jobbet, som også vil give dig mere plads og frihed. En ret forstyrrende tid kan starte på dette tidspunkt, ikke mindst på grund af et barn, en nabo eller en kollega, som bliver til noget af en ballademager. Du ønsker ikke at involvere dig i besværligheder, og så meget som muligt vil du holde lav profil, også selvom du bliver provokeret.

Når Jupiter gør sin store entré i dit tegn i november, føles det godt, fordi du nu kan komme i kontakt med din udadvendte natur og begynde at sætte din egen dagsorden. De to sidste måneder af året bringer stor udvikling i dine relationer, og partnere eller potentielle partnere kommer over på din side. Også professionelt kommer tingene til at gå, som du ønsker. På nogle måder kan tingene næsten virke for gode til at være sande, så overspil ikke dine kort, og giv ikke plads til irrationelle forhåbninger.