Skytten

Foto: Ditte Breineberg Årshoroskop 2021: Der siger stjernerne om Skyttens år.

Årshoroskop 2021 for Skytten

Bliver 2021 et år, hvor du kan læne dig tilbage, imens penge og romantiske muligheder nærmest kommer af sig selv, eller skal der arbejdes lidt ekstra for din egen lykke og udvikling? Læs med, og sæt kursen for et godt, nyt år.

Skytten: 23. november – 22. december

Du vil føle dig begrænset, da det er mere besværligt for dig at gøre, som du har lyst til. Det giver dig en mulighed for at se indad, men det er ikke sikkert, du er tilfreds med, hvad du ser. Find din optimistiske og legende side frem, du kan ændre på meget.

– Arbejde og økonomi –

I det daglige bliver tingene meget uforudsigelige, men det er du snart vant til. Det skaber forandring, og det passer dig egentlig meget godt, da nye muligheder hele tiden dukker op. Du er ikke bange for at tage beslutninger, så du får det, som du vil. Du vil have en god økonomi, så spar også lidt op.

– Familie og bolig –

Dit hjem er der, hvor du kan koble af og drømme store drømme. Derfor skal der også være orden, så der er plads til fordybelse. Få styr på de hængepartier, der eventuelt er i boligen. Familien nyder jeres hyggestunder, og dem bliver der mange af, det skal du nok sørge for. Du er forstående og hjælpsom.

– Kærlighed og parforhold –

Der kommer perioder, hvor du og din partner vil være på kant med hinanden. Det kniber med den fælles planlægning og individuelle ønsker. Det hjælper selvfølgelig, hvis I taler om det og finder tid, hvor det ”bare” er jer to sammen. Er du ikke i et forhold, vil du ikke have så let ved at lave om på det.

– Årets bedste råd –

Se efter muligheder og vær positiv.

Se, hvad vi ellers skriver om: Stjernetegn