Skytten

Foto: Ditte Breineberg Årshoroskop 2022: Der siger stjernerne om Skyttens år.

Årshoroskop 2022 for Skytten

Bliver 2022 et år, hvor du kan læne dig tilbage, imens penge og romantiske muligheder nærmest kommer af sig selv, eller skal der arbejdes lidt ekstra for din egen lykke og udvikling? Læs med, og sæt kursen for et godt, nyt år.

Skytten: 23. november – 22. december

Start året med at fokusere på dig. Du gennemgår en stor, personlig udvikling, hvor der er fokus på dine værdier, og det du fremadrettet vil bruge tid på. Der skal være mere plads til de sjove ting, og du vil så bruge mindre tid på rutiner og pligter.

- Arbejde og økonomi -

Dit daglige arbejdsliv bliver bestemt ikke kedeligt, du har masser af gode ideer, men ellers sker der ikke
de store forandringer i år. Hvis du mangler overblik over din økonomi, vil du få styr på det.

- Familie og bolig -

Du vil have mulighed for at ændre på din bolig, flytte eller udvide. Du er virkelig kreativ, og du kan skabe din drømmebolig. Når det kommer til familien, kan den blive udvidet. Det kan være, at du eller nogle meget tæt på dig får et barn, eller måske gifter sig til et par stykker.

- Kærlighed og parforhold -

Ikke alt går helt glat mellem dig og din partner. Derfor er det vigtigt, at I plejer jeres forhold, og at I sørger for at have en god kommunikation. Kom lidt væk fra de daglige rutiner, og oplev noget sammen, det skaber også god energi. Hvis du ikke er i et forhold, kan uventede følelser hænde på dit arbejde.

- Årets bedste råd -

Vær taknemmelig og positiv

Se, hvad vi ellers skriver om: Stjernetegn

610x200_woordy_knap2.jpeg