Skytten
Foto: Ditte Breineberg Årshoroskop 2020: Der siger stjernerne om Skyttens år.

Årshoroskop 2020 for Skytten

Bliver 2020 et år, hvor du kan læne dig tilbage, imens penge og romantiske muligheder nærmest kommer af sig selv, eller skal der arbejdes lidt ekstra for din egen lykke og udvikling? Læs med, og sæt kursen for et godt, nyt år.

Skytten: 23. november – 22. december

Du starter året i højt tempo, du har masser af energi og er god til at handle, og du er effektiv. Du har mulighed for stor personlig udvikling, og du kan ændre dit syn på, hvad der er vigtigt for dig i årene fremover. Gør jævnligt status, så du kan ændre kurs.

– Arbejde og økonomi –

Økonomisk bliver det et virkeligt godt år til trods for, at der ikke sker meget arbejdsmæssigt. Du kan trods det få en lønforhøjelse, købe og sælge bolig eller lægge lån om, så du får et større rådighedsbeløb. Det daglige arbejdsmiljø og samarbejde er vigtigt for dig – mere end nye opgaver og udfordringer.

– Familie og bolig –

Sørg for, at dit hjem fungerer, det er nemlig her, du henter energi og inspiration. Er det muligt, så skab dit eget hjørne, hvor du kan fordybe dig i en bog, meditation eller andet, der giver dig en pause. Familien er vigtig for dig, det er det fundament, der skal til, for at du kan fungere optimalt.

– Kærlighed og parforhold –

Når det kommer til dit parforhold, så vil du og din partner trives sammen, og der bliver ikke de store udfordringer. Det er dog nødvendigt, at du giver din partner og jeres forhold opmærksomhed, ellers opstår der gniderier. Er du single, så er det ikke sikkert, du ønsker at lave om på det, men der er bestemt muligheder.

– Årets bedste råd –

Det er ok at være lidt egoistisk.

Se, hvad vi ellers skriver om: Stjernetegn