-
Ekspert: ”Flere og flere af os ønsker at tro på mere end det, der kan bevises”
-
Farvepsykolog: ”Alle er født med personlige farver, det er ligesom med stjernetegn”
-
Her er seks effektive øvelser, der udvikler dine spirituelle evner
-
Sådan skal du reagere, hvis dit barn ser, føler eller hører åndeverdenen
-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
Æbleskiver i beignetdej
Æbleskiver i beignetdejl til 12-15 personer
Ingredienser
- Æbleskiver i beignetdej
- 10-12 spise/madæbler f.eks. Belle Boskop
- 2 l solsikkeolie.
- Beignetdej:
- 250 g hvedemel
- 2 æg
- en smule gær (på størrelse med en bønne)
- 1 spsk solsikkeolie
- vand til pandekagekonsistens (ca. 6 dl).
Sådan laver du æbleskiver i beignetdej
- Pisk alle ingredienser til dejen sammen og lad den stå et par timer og hvile.
- Skræl æblerne og skær forsigtigt kernehuset ud uden at skære igennem æblets kød. Skær æblet i tynde skiver på ca. 3 mm.
- Kom solsikkeolie i en dyb gryde og skru helt op for blusset.
- Pas på brandfare og børn, hunde og andre, der kan rende ind i en gryde skoldhed olie!
- Når der er godt gang i varmen, dyppes æbleskiverne i bignetdejen og de kommes i gryden med olie. Vend skiverne med en strikkepind eller lignende og tag skiverne op af olien, før de tager for meget varme.
- Læg æbleskiverne på fedtsugende papir, drys godt med sukker og spis herefter, da de hurtigt bliver bløde i dejen.