-
Ekspert: ”Flere og flere af os ønsker at tro på mere end det, der kan bevises”
-
Farvepsykolog: ”Alle er født med personlige farver, det er ligesom med stjernetegn”
-
Her er seks effektive øvelser, der udvikler dine spirituelle evner
-
Sådan skal du reagere, hvis dit barn ser, føler eller hører åndeverdenen
-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
Chokoladebrud med lakrids og kakaonibs
Chokoladebrud med lakrids og kakaonibs - nemt at lave til mange, hvis du skal have godter med til hele selskabet.
Chokoladebrud med lakrids og kakaonibs
Tid: ca. 30 min. plus tid til ristning og afkøling
(ca. 275 g)
75 g hasselnøddekerner
2-3 lakridsbolsjer
200 g hvid chokolade
3-4 tsk. kakaonibs
1. Rist hasselnødderne på en tør pande 5-8 min. Kom hasselnødderne i et rent viskestykke. Gnid hinderne af dem, og afkøl.
2. Læg bolsjerne i en lille frysepose, og knus dem med en kagerulle el.lign.
3. Knæk den hvide chokolade i mindre stykker, og smelt den over vandbad.
4. Vend de afskallede hasselnødder i den smeltede hvide chokolade, og bred det ud på et stykke bagepapir. Drys med de knuste lakridsbolsjer og kakaonibs. Lad chokoladen stivne ved stuetemperatur.
TIP
I stedet for hvid chokolade kan du bruge mørk eller flødechokolade.
► SE OGSÅ: Hjemmelavet luksus konfektkugler
► SE OGSÅ: Granola nougat
► SE OGSÅ: Hjemmelavet Ferrero Rocher