-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
-
Sommerfugle kan være et tegn fra den åndelige verden – her er, hvad de betyder
-
Mangler du ro i hverdagen? Her er 5 meditationer, du kan prøve
-
Modtager du tegn fra den åndelige verden? Sådan tolker du farver, dyr, tal og tarotkort
-
Julehoroskop 2025: Hvordan bliver julen for dit stjernetegn?
Chokoladekonfekt med marcipan, nougat & espresso
Dejlig praktisk konfekt med marcipan nougat og kaffe, som du kan skære i stænger eller små firkanter. Prøv den også som dessert til et glas amaretto og en kop espresso.
Ingredienser
- Til seks-otte personer:
- 200 g mørk chokolade 70%
- 100 g blød nougat
- ½ dl stærk kaffe (espresso)
- 1 spsk amaretto (italiensk mandellikør)
- 100 g ren rå marcipan
- Pynt:
- Ristede mandler og hakkede kakao- eller kaffebønner
Sådan laver du chokoladekonfekte med marcipan og nougat
- Skær chokolade og nougat i små stykker, og smelt dem sammen med den hede kaffe. Rør amaretto i.
- Skær marcipan i terninger, ca. 1 cm, og bland dem i chokolademassen.
- Beklæd en lille firkantet form, ca. 10 x 20 cm, med film eller en opklippet frysepose, fyld den med chokolademassen, og stil formen tildækket i køleskabet.
- Pynt med mandler eller bønner og skær den stivnede chokoladekonfekt i snitter.