-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
-
Sommerfugle kan være et tegn fra den åndelige verden – her er, hvad de betyder
-
Mangler du ro i hverdagen? Her er 5 meditationer, du kan prøve
-
Modtager du tegn fra den åndelige verden? Sådan tolker du farver, dyr, tal og tarotkort
Chokoladetrøfler med hindbær
Smukke røde trøfler med en intens smag af mørk chokolade.
Chokoladetrøfler med hindbær
Tid: ca. 30 min. plus tid til afkøling
(24 stk.)
200 g mørk chokolade
1 dl piskefløde
Pynt:
20 g frysetørrede hindbær
1. Hak chokoladen groft, og kom den i en skål.
2. Giv fløden et opkog, og hæld den over chokoladen. Rør, til chokoladen er smeltet sammen med fløden, og stil trøffelmassen koldt, til den kan formes (2-3 timer). Tjek undervejs, for den kan også blive for hård.
3. Form den afkølede masse til små kugler, og tril dem i frysetørrede hindbær – det er nemmest (og hyggeligt), hvis I er to – én til chokoladen og én til hindbærkrymmel. Opbevar i en kagedåse i køleskabet.
TIP
Du kan også trille trøflerne i kakaopulver.
► SE OGSÅ: Chokoladekarameller med flagesalt
► SE OGSÅ: Chokoladebrud med lakrids og kakaonibs
► SE OGSÅ: Hjemmelavet luksus snebolde