-
Her er de syv indre energier, der former vores valg – hvilken er du?
-
Er der en engel, der vil fortælle dig noget? Lær at tolke engletal her
-
Guide: 10 ting, du skal vide om krystaller
-
Tarotkort for begyndere – 3 enkle spredninger, du kan prøve
-
Hvad repræsenterer de 12 astrologiske huse? Bliv klogere her
-
Guide: Sådan læser du din aura
-
Ekspert: ”Flere og flere af os ønsker at tro på mere end det, der kan bevises”
-
Farvepsykolog: ”Alle er født med personlige farver, det er ligesom med stjernetegn”
Dadler med spegeskinke
Dadler i skinke udgør den perfekte kombination af salt og sød - og så er den altid et hit på tapasbordet.
20 stks.
Ingredienser
- 20 dadler
- 100 g spegeskinke
- 2 spsk. olivenolie
- evt. bladselleri
- Del spegeskinken i strimler, og rul dem omkring dadlerne. Læg dem på bagepapir på en bageplade. Pensl med olivenolie. Stil pladen i ovnen ved 200 gr. i ca. 12-15 min., til spegeskinken er sprød.
- Server evt. sprøde stænger af bladselleri til, her har vi bundet stængerne sammen i små bundter.