-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
-
Sommerfugle kan være et tegn fra den åndelige verden – her er, hvad de betyder
-
Mangler du ro i hverdagen? Her er 5 meditationer, du kan prøve
-
Modtager du tegn fra den åndelige verden? Sådan tolker du farver, dyr, tal og tarotkort
Fladbrød med ærter, lam og fetacreme
Fladbrød med fyld er en nem hverdagsret. Bryder du dig ikke om lam, kan du bruge hakket oksekød i stedet.
4 personer
Ingredienser
- 1 rødløg
- 1 fed hvidløg
- 2 spsk olivenolie
- 200 g hakket lammekød
- ½ tsk korianderfrø, knuste
- 300 g ærter, bælgede
- salt
- sort peber
- 100 g feta
- 100 g yoghurt
- fladbrød
- 1 håndfuld mynte
Sådan gør du
- Pil rødløg og hvidløgsfed. Skær løg i strimler, og hak hvidløg fint. Brun løget i olie på en pande. Når det begynder at karamellisere tilsættes lammekød.
- Brun kødet godt, og tilsæt hvidløg, knuste korianderfrø og bælgede ærter. Steg videre et par minutter. Smag til med godt med salt og sort peber.
- Mos fetaen til en creme sammen med yoghurt. Smag til med peber.
- Lun fladbrødene, og servér med fetacreme, ærter og lidt hakket mynte som vist på billedet.