-
Farvepsykolog: ”Alle er født med personlige farver, det er ligesom med stjernetegn”
-
Her er seks effektive øvelser, der udvikler dine spirituelle evner
-
Sådan skal du reagere, hvis dit barn ser, føler eller hører åndeverdenen
-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
Grøn aspargessuppe
Frisk og dejlig sommersuppe med grønne asparges.
Aspargessuppe til 4 personer
Total:45 minutter
Ingredienser
- Grøn aspargessuppe
- Arbejdstid: 30 min.
- Kogetid: ca. 15 min.
- Fryse-egnet
- 500 g grønne asparges
- ca. 5 dl hønse- eller urtebouillon
- 1 1⁄2 dl piskefløde
- 4 æggeblommer (evt. pasteuriserede)
- 2 tsk citronsaft
- brød
Sådan laver du grøn aspargessuppe
- 1. Skær hovederne af aspargeserne og læg dem fra. Skær resten af aspargeserne i stykker og kog dem i ca. 10 min. i bouillonen, til de er helt møre.
- 2. Blend det hele, til det er cremet og si suppen. Kog aspargeshovederne i suppen i 2-3 min. Rør fløden sammen med æggeblommerne og citronsaften, rør det i suppen og varm den op til kogepunktet. Suppen må ikke koge.
- 3. Spæd med lidt kogende bouillon eller vand, hvis suppen er for tyk. Smag den til med salt og peber og servér evt. brød til.