-
Sådan skal du reagere, hvis dit barn ser, føler eller hører åndeverdenen
-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
-
Sommerfugle kan være et tegn fra den åndelige verden – her er, hvad de betyder
-
Mangler du ro i hverdagen? Her er 5 meditationer, du kan prøve
Grønkålspaté
Nem grøn paté med kartofler og grønkål. Pateen kan serveres som tilbehør til skinke, røget mørbrad eller andre kødretter.
2 Personer
Ingredienser
- Frossen grønkål (ca. 100 g)
- 3-4 kartofler (ca. 250 g)
- ½ dl mælk
- 1 æggeblomme
- Lad 3 kugler frossen grønkål (ca. 100 g) tø. Skræl 3-4 kartofler (ca. 250 g), skær dem i skiver og kog dem godt møre i usaltet vand.
- Pisk kartoflerne til mos uden klumper. Pisk ½ dl mælk i. Rør grønkålen i. Rør 1 æggeblomme i. Pisk en æggehvide stiv og fold den forsigtigt i. Krydr med salt og peber.
- Fordel blandingen i små portionsforme eller en lille folieform (0,6 l). Bag grønkålspateen ca. 35 min. midt i ovnen ved 225 grader.
- Pateen kan serveres som tilbehør til skinke, røget mørbrad eller andre kødretter.