-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
-
Sommerfugle kan være et tegn fra den åndelige verden – her er, hvad de betyder
-
Mangler du ro i hverdagen? Her er 5 meditationer, du kan prøve
-
Modtager du tegn fra den åndelige verden? Sådan tolker du farver, dyr, tal og tarotkort
-
Julehoroskop 2025: Hvordan bliver julen for dit stjernetegn?
Gryderet med oksekød og aubergine
Skøn gryderet med oksekød, som hele familien vil kunne lide. Gryderetten indeholder kun 600 kcal. pr. portion, men smagen er helt i top.
Næringsindhold
- Energi pr. person:600 Kcal
Gryderet til 4 personer
Total:45 minutter
Ingredienser
- 1 aubergine
- 4 tomater
- 4 løg
- 2 spsk olivenolie
- 2 fed hvidløg
- 700 g hakket oksekød 3-7%
- 1 dåse flåede tomater
- 3 spsk balsamico
- 3 spsk soja, f.eks. tamari
- 1 dåse tomatpure (140 g)
- 30 g mørk chokolade, 70%
- 4 laurbærblade
- 1 peberfrugt, grøn
- 100 g ost 17% (alm. skæreost eller primadonna light)
- 2 skiver rugbrød
Sådan laver du gryderet med oksekød
- [600 kcal pr. person]
- 1/ Skær auberginen i små firkanter, og del tomaterne i otte både hver.
- 2/ Skræl løgene, og skær dem i små både, eller hak dem fint. Svits løgene i olivenolien. Hak hvidløget, og tilsæt det til løgene. Kom kødet i, og lad det simre under låg nogle minutter.
- 3/ Tilsæt aubergine, tomat, flåede tomater, balsamico, soja, tomatpure, mørk chokolade, laurbærblade og peberfrugt skåret i strimler.
- 4/ Lad retten simre under låg 20-25 min. Rør løbende.
- 5/ Servér retten pyntet med revet ost og frisk persille og med halve skiver ristet rugbrød.