-
Er der en engel, der vil fortælle dig noget? Lær at tolke engletal her
-
Guide: 10 ting, du skal vide om krystaller
-
Tarotkort for begyndere – 3 enkle spredninger, du kan prøve
-
Hvad repræsenterer de 12 astrologiske huse? Bliv klogere her
-
Guide: Sådan læser du din aura
-
Ekspert: ”Flere og flere af os ønsker at tro på mere end det, der kan bevises”
-
Farvepsykolog: ”Alle er født med personlige farver, det er ligesom med stjernetegn”
-
Her er seks effektive øvelser, der udvikler dine spirituelle evner
Gryderet med oksekød og aubergine
Skøn gryderet med oksekød, som hele familien vil kunne lide. Gryderetten indeholder kun 600 kcal. pr. portion, men smagen er helt i top.
Næringsindhold
- Energi pr. person:600 Kcal
Gryderet til 4 personer
Total:45 minutter
Ingredienser
- 1 aubergine
- 4 tomater
- 4 løg
- 2 spsk olivenolie
- 2 fed hvidløg
- 700 g hakket oksekød 3-7%
- 1 dåse flåede tomater
- 3 spsk balsamico
- 3 spsk soja, f.eks. tamari
- 1 dåse tomatpure (140 g)
- 30 g mørk chokolade, 70%
- 4 laurbærblade
- 1 peberfrugt, grøn
- 100 g ost 17% (alm. skæreost eller primadonna light)
- 2 skiver rugbrød
Sådan laver du gryderet med oksekød
- [600 kcal pr. person]
- 1/ Skær auberginen i små firkanter, og del tomaterne i otte både hver.
- 2/ Skræl løgene, og skær dem i små både, eller hak dem fint. Svits løgene i olivenolien. Hak hvidløget, og tilsæt det til løgene. Kom kødet i, og lad det simre under låg nogle minutter.
- 3/ Tilsæt aubergine, tomat, flåede tomater, balsamico, soja, tomatpure, mørk chokolade, laurbærblade og peberfrugt skåret i strimler.
- 4/ Lad retten simre under låg 20-25 min. Rør løbende.
- 5/ Servér retten pyntet med revet ost og frisk persille og med halve skiver ristet rugbrød.