-
Guide: Sådan læser du din aura
-
Ekspert: ”Flere og flere af os ønsker at tro på mere end det, der kan bevises”
-
Farvepsykolog: ”Alle er født med personlige farver, det er ligesom med stjernetegn”
-
Her er seks effektive øvelser, der udvikler dine spirituelle evner
-
Sådan skal du reagere, hvis dit barn ser, føler eller hører åndeverdenen
-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
Gryderet med rodfrugter, linser og oksekød
Herlig simremad der passer sig selv, når først forarbejdet er gjort. Find opskriften på den lækre gryderet her!
4-6 personer
Ingredienser
- 1 kg skært oksekød
- 1 løg
- 2 fed hvidløg
- 5 dl grøntsags bouillon
- 1 laurbærblad
- 5-8 sorte hele peberkorn
- 1 bundt bredbladet persille
- 200 g grønne linser
- 200 g knoldselleri
- 200 g pastinak
- 6 gulerødder
Sådan gør du
- Skær kødet i store tern. Pil og hak løget. Svits kød og løg i olie.
- Hæld grøntsagsbouillon henover. Tilsæt laurbærblad og peberkorn i gryden. Tag 3 persillestilke fra persillebundtet, og kom det i gryden. Lad kødet simre i 20 min.
- Skyl linserne under rindende vand, og kom dem i gryden.
- Rengør selleri, pastinak og gulerødder. Skær dem i grove stykker. Kom grøntsagerne i gryden, og læg låg på. Kog det hele i 15 min.
- Fjern persillestilkene fra gryden.
- Skyl og slyng persillen tør. Hak den groft. Vend den friskhakkede persille i retten lige inden servering.