-
Hvad repræsenterer de 12 astrologiske huse? Bliv klogere her
-
Guide: Sådan læser du din aura
-
Ekspert: ”Flere og flere af os ønsker at tro på mere end det, der kan bevises”
-
Farvepsykolog: ”Alle er født med personlige farver, det er ligesom med stjernetegn”
-
Her er seks effektive øvelser, der udvikler dine spirituelle evner
-
Sådan skal du reagere, hvis dit barn ser, føler eller hører åndeverdenen
-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
Gulerodssuppe med ingefær
Servér en dampende varm suppe til kolde aftener.
2 personer
Ingredienser
- rbejdstid: 20 min.
- Koge/stegetid: 20 min.
- Fryse-egnet
- 250 g gulerødder(i skiver)
- 1 løg (finthakket)
- 1 fed hvidløg (finthakket)
- 10 g frisk ingefær
- (finthakket)
- 15 g smør eller olivenolie
- ½ tsk stødt spidskommen
- ¼ tsk stødt koriander
- salt og peber
- ¾-1 liter hønse- eller grønsagsbouillon
- 1 spsk citronsaft
- Tilbehør: 2 spsk cremefraiche og brød
- Svits gulerødder, løg, hvidløg og ingefær blanke i en gryde med smør og tilsæt krydderier, salt og peber.
- Hæld bouillonen ved og lad det simre, til gulerødderne er helt møre — ca. 20 min.
- Blend suppen jævn og smag til med citronsaft, salt og peber.
- Servér suppen med cremefraiche og brød.