-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
-
Sommerfugle kan være et tegn fra den åndelige verden – her er, hvad de betyder
-
Mangler du ro i hverdagen? Her er 5 meditationer, du kan prøve
-
Modtager du tegn fra den åndelige verden? Sådan tolker du farver, dyr, tal og tarotkort
Indisk suppe med kikærter
KIKÆRTER er rige på proteiner og egner sig derfor godt til vegetarmad.
4
Ingredienser
- 1 spsk olivenolie
- 1 hakket løg
- 2 fed hakkede hvidløg
- 35 g friskhakket ingefær
- 1 stor hakket gulerod
- 1 tsk stødt kanel
- 1 spsk spidskommen
- 2 tsk knust koriander
- lidt chiliflager
- 2 dåse flåede, hakkede øko-tomater
- 5 dl grøntbouillon
- 1 dl fuldkornsris
- 1 dåse afdryppede øko-kikærter
- TILBEHØR:
- 2 dl yoghurt naturel
- koriander
- lime
- 1 pakke fuldkornsnaanbrød
Sådan gør du:
- Varm olien i en gryde og sauter løg, hvidløg, ingefær og gulerod heri i et par minutter under omrøring. Drys alle krydderier over, rør om og sauter kort, før tomater, grøntbouillon og ris kommes i gryden. Lad det hele snurre i 25 minutter. Bland kikærterne ved, varm det hele kort og blend derefter suppen, der smages godt til med yderligere krydderier og serveres med tilbehøret.
- Energi pr. person: 600 kcal, fedt 22%, protein 17%, kulhydrat 61%