-
Guide: Sådan læser du din aura
-
Ekspert: ”Flere og flere af os ønsker at tro på mere end det, der kan bevises”
-
Farvepsykolog: ”Alle er født med personlige farver, det er ligesom med stjernetegn”
-
Her er seks effektive øvelser, der udvikler dine spirituelle evner
-
Sådan skal du reagere, hvis dit barn ser, føler eller hører åndeverdenen
-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
Jordbær-rabarbergrød
Rabarber og jordbær klæder hinanden utrolig godt og smager fantastisk. En rigtig god og nem sommerdessert!
5
Ingredienser
- 250 g rabarber
- 3 dl vand
- 1 vaniljestang
- 500 g jordbær
- 150 g rørsukker
- saft af ½ citron
- 3 spsk maizena, rørt op med lidt vand
- lidt mandelsplitter
- kold piskefløde til servering.
Sådan laver du jordbær-rabarbergrød:
- Skær bladende af rabarberne og, skyl og skær stænglerne i små stykker på ca. 1 cm.
- Kog rabarberne med vand og en flækket vaniljestang i ca. 5 min.
- Skyl og nip jordbærrene, kom dem ned til rabarberne. Kog yderligere 5 min.
- Smag til med sukker og citronsaft.
- Skru ned og kom maizenaen i grøden, og rør grundigt. Grøden må ikke koge. Tag den af varmen, og pisk, til grøden får en lidt tykkere konsistens. Kom mandelsplitter i, og afkøl grøden.
- Kom selv den iskolde piskefløde på toppen af grøden ved serveringen!