-
Her er seks effektive øvelser, der udvikler dine spirituelle evner
-
Sådan skal du reagere, hvis dit barn ser, føler eller hører åndeverdenen
-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
-
Sommerfugle kan være et tegn fra den åndelige verden – her er, hvad de betyder
Kalkunmedaljoner med græskarpuré og grønkålssalat
Lækre kalkunmedaljer med grønt til
Ingredienser
- Arbejdstid: 45 min.
- Koge/stegetid: 20 min.
- 4 stk. (ca. 650 g) kalkunbryst i skiver
- 1 spsk smør
- 1 spsk olie
- salt og friskkværnet peber
- Græskarpuré:
- 1 lille græskar f.eks. butternut (ca. 400 g)
- 2-3 store (250 g skrællede) melede kartofler
- 1 dl tør æblecider eller hvidvin
- 1 dl piskefløde + evt. kogevand
- 1 knsp friskrevet muskatnød
- knust sort peber
- 2-3 spsk parmesan (flager) eller 50 g emmentaler
- Grønkålssalat:
- 1 liter friske grønkålsblade
- 2 spsk appelsinsaft
- 1 spsk jomfruolivenolie
- 50 g rosiner
- Brun kødet på en pande i gyldentbrunt smør og olie. Krydr med salt og peber. Steg kødet færdigt, ca. 4 min på hver side, ved middel varme.
- Græskarpuré: Skræl græskarret, skær det over og fjern kernerne. Kog stykker af græskar med kartofler i usaltet vand. Hæld kogevandet fra, men gem det i en skål.
- Mos græskar og kartofler med et piskeris eller blender. Tilsæt cider eller hvidvin, fløde, muskatnød og peber. Juster konsistensen til passende med kogevand. Smag til med salt. Drys med friskhøvlet parmesanost.
- Salat: Snit kålbladene meget fint. Tilsæt appelsinsaft, olivenolie og rosiner. Servér kalkunmedaljonerne med grønkålssalaten og græskarpuré, drys med parmesanost.