-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
-
Sommerfugle kan være et tegn fra den åndelige verden – her er, hvad de betyder
-
Mangler du ro i hverdagen? Her er 5 meditationer, du kan prøve
-
Modtager du tegn fra den åndelige verden? Sådan tolker du farver, dyr, tal og tarotkort
Kokos-mango-kugler med cashewnød
Ingredienser
- Ca. 25 kugler
- 125 g cashewnødder, lad ligge til udblødning natten over eller mindst 4 timer
- 200 g tørret mango, gerne usødet fra Urtekram
- 1 spsk kokosolie
- 50 g kokosmel + ekstra til at rulle kuglerne i
- 1 usprøjtet lime, saft og skal heraf
- 1 tsk vaniljepulver eller korn fra 1 vaniljestang
- 2 spsk agavesirup eller flydende honning
- 2 spsk mørk rom (kan udelades)
Sådan gør du
- Udblød mangoen i ca. 20 min i kogt, varmt vand, de skal være bløde men ikke for splattede. Sigt vandet fra nødderne, og blend i en foodprocessor sammen med mango (drænet for vand), kokosolie, kokosmel, limesaft og skal, vaniljepulver, sirup og rom, indtil massen er cremet. Hvis den er for blød tilsættes lidt ekstra kokosmel, omvendt tilsættes lidt vand, hvis den er svær at blende.
- Rul massen til kugler, og tril i kokosmel. Kuglerne skal opbevares køligt og kan holde sig i en lufttæt beholder i 2-3 uger.
PRØV OGSÅ: Chrunchy peanutbutter balls