-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
-
Sommerfugle kan være et tegn fra den åndelige verden – her er, hvad de betyder
-
Mangler du ro i hverdagen? Her er 5 meditationer, du kan prøve
-
Modtager du tegn fra den åndelige verden? Sådan tolker du farver, dyr, tal og tarotkort
-
Julehoroskop 2025: Hvordan bliver julen for dit stjernetegn?
-
Slip af med fysiske og mentale problemer – her er 12 former for healing
-
Forsøger en afdød at kontakte dig i dine drømme? Sådan kan du være helt sikker
-
Håndlæsning: Sådan læser du fremtiden i dine hænder
Koldskål med råsyltede rabarber og shortbread
Nyd rabarbersæsonen inden den slutter helt - inviter veninderne til middag og slut af med en omgang hjemmelavet koldskål med råsyltede rabarber og shortbread.
Ingredienser
- Råsyltede rabarber
- 100 g sukker
- 2 dl vand
- 500 g rabarber
- 1 spsk citronsaft
- Koldskål
- 3 dl tykmælk
- 3 dl kærnemælk
- 1 dl piskefløde
- 2-3 spsk. flormelis
- 1 pakke shortbread (engelske småkager)
Sådan laver du koldskål med råsyltede rabarber
- Rabarber: Kog vand og sukker sammen. Vask rabarberne og snit dem helt tyndt. Hæld den kogende sukkerlage over rabarberne og lad dem blive kolde.
- Koldskål: Kom tykmælk og kærnemælk op i en blender sammen med halvdelen af de råsyltede rabarber og det meste af rabarberlagen. Blend til lyserød koldskål. Rør fløden i til sidst og smag til med flormelis.
- Kom knust shortbread og resten af de råsyltede rabarber på toppen af koldskålen ved servering.