Lækker rabarbertrifli
Nyd de spæde rabarber med råcreme ogknuste makroner.
4 personer
Ingredienser
- 4-500 g rensede rabarberstilke i små stykker
 - 125 g sukker
 - nogle skiver frisk ingefær
 - 15-20 makroner
 - lidt hakket chokolade
 - Creme:
 - 4 pasteuriserede æggeblommer (2 bægre)
 - 3 spsk. sukker
 - 2½ dl piskefløde
 - lidt vaniljesukker
 
- Bland frugt, sukker og ingefær i et lilleovnfast fad. Dæk med folie, og stil det ien 150 gr. varm ovn, til frugten safter, ogsukkeret er smeltet. Lad kompotten kølehelt af.
 - Pisk æggeblommer og sukker hvide ogluftige. Pisk fløden stiv, og bland den medvanilje og æggesnaps.
 - Fordel kompot, makroner og creme iportionsglas, og drys med lidt hakket chokolade.