-
Farvepsykolog: ”Alle er født med personlige farver, det er ligesom med stjernetegn”
-
Her er seks effektive øvelser, der udvikler dine spirituelle evner
-
Sådan skal du reagere, hvis dit barn ser, føler eller hører åndeverdenen
-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
Mindre madspild: Øllebrød med vaniljeskyr og bær
Rest: Skiver af tørt rugbrød. Jeg har ofte rester af rugbrød, der er lidt for trist til at spise, som det er. Jeg kan virkelig godt lide ristet rugbrød og rugbrødschips, men jeg er også meget vild med øllebrød. Her er den toppet med vaniljeskyr. Den er sund nok til at spise som morgenmad, men du kan også bruge den som dessert og toppe med flødeskum og chokolade.
3-4 personer
Total:25 minutter
Ingredienser
- 400 g trist rugbrød
- 5 dl vand
- 1 flaske hvidtøl
- 2 spsk brun farin eller mørk rørsukker
- ½ tsk salt
- 4 spsk skyr
- 1-2 spsk flydende honning
- 1 tsk vaniljepulver eller lidt vaniljekorn
- friske bær, gerne brombær, blåbær og solbær
- evt. lidt mere flydende honning
Sådan gør du:
- Smuldr rugbrødet, og kom det i en gryde med vand og øl. Lad den koge i 10-15 minutter. Kom sukker og salt i, og kog i yderligere 4-5 minutter.
- Smag til. Tilsæt evt. mere vand, hvis den er meget tyk.
- Blend øllebrøden, hvis du vil – det er især rart, hvis dit rugbrød er med kerner. Lad den boble kort under omrøring.
- Vaniljeskyr: Rør skyr med honning og vanilje.
- Servering: Anret øllebrød i dybe tallerkener, top med skyr, bær og honning, hvis behov. Servér straks.