-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
-
Sommerfugle kan være et tegn fra den åndelige verden – her er, hvad de betyder
-
Mangler du ro i hverdagen? Her er 5 meditationer, du kan prøve
-
Modtager du tegn fra den åndelige verden? Sådan tolker du farver, dyr, tal og tarotkort
Mørk chokolade pleskner med nødder og bær
Ingredienser
- Ca. 15 chokoladepleskner.
- 200 g mørk chokolade
- 50 g ristede hasselnøddesplitter
- 50 g ristede mandelsplitter
- 50 g tørrede morbær
- 50 g tørrede gojibær
Sådan gør du
- Smelt 2/3 af chokoladen over vandbad. Når den er akkurat smeltet, blander du den sidste 1/3 i. Rør forsigtigt i chokoladen, til den har konsistens som blød tandpasta. Sæt små skefulde af den smeltede chokolade på en bageplade med bagepapir, og drys med lidt tørrede bær og nødde- og mandelsplitter.
- Lad plesknerne sætte sig et køligt sted, før du lægger dem til opbevaring i en dåse, husk bagepapir imellem lagene. Opbevar køligt.
PRØV OGSÅ: Chrunchy peanutbutter balls