AUBERGINERULLER MED FETA OG BACON
SPONSORERET indhold

Aubergineruller med feta og bacon

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

En delikat forret eller snack - bagte aubergineskiver fyldt med bacon og fetaost. Server de lækre ruller med bagte tomater til.

21. mar. 2012 | Opskrift | Hendes Verden
4 pers.

Ingredienser

2 auberginer
2 spsk. olivenolie
200 g fetaost
1 1/2 dl persille
8 skiver bacon
12 cherrytomater
salt, peber


Tilbehør:
grøn salat evt. med pinjekerner og rødløg

  1. Skær auberginerne i 1 cm tykke skiver på langs. Der skal bruges 8 skiver.
  2. Læg dem på bagepapir på en bageplade. Pensl dem med olivenolie og bag dem 10 min. ved 200 gr. på midterste ovnribbe. Afkøl dem.
  3. Smuldr fetaosten, og bland den med persillen. Fordel det på aubergineskiverne, og rul skiverne sammen om fyldet. Rul bacon omkring.
  4. Læg rullerne i en smurt bradepande sammen med cherrytomater med et kryds i toppen. Krydr tomaterne med lidt salt og peber.
  5. Stil bradepanden i ovnen ved 200 gr. i ca. 30 min. på midterste ovnribbe.
  6. OM FETAOST Der er mange typer fetaost i butikkerne, både af ko-, får- og gedemælk. De smager forskelligt, så prøv dig frem til din favorit. Konsistensen er bedst i fetatyper, du selv brækker eller skærer i tern. Når du har åbnet en dåse fetaost, kan den holde sig 4-5 dage i køleskab.