Baguettes med salvie
SPONSORERET indhold

Baguettes med salvie

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Disse baguettes med salvie er perfekte som tilbehør på middagsbordet og smager skønt med blødt krydderurtesmør til.

Af: Bente Nissen Lundsgaard Foto: Tia Borgsmidt
03. okt. 2019 | Opskrift | Hendes Verden
2 stk.

Ingredienser

10 g gær
4 dl lunkent vand
2 tsk. salt
120 g fuldkornshvedemel, gerne durumfuldkornshvedemel
ca. 450 g hvedemel, gerne italiensk tipo 00 eller pizzamel

Desuden:

16 friske salvieblade
2-3 spsk. olivenolie

Sådan gør du:

  1. Udrør gæren i vandet. Tilsæt de øvrige ingredienser. Ælt dejen igennem, til den er meget smidig.
  2. Stil dejen til hævning tildækket ca. 3 timer.
  3. Form 2 lange lidt brede baguettes. Lad dem efterhæve med et rent klæde over ca. 20 min.
  4. Skær ridser i dejen, og fordel salvieblade i ridserne. Dryp med olivenolie.
  5. Bag brødene ved 225 gr. i ca. 25 min.
  6. Server gerne med rørt krydderurtesmør til (se bokstekst).

Anbefalet til dig