snacks
SPONSORERET indhold

Biscotti med tørrede frugter

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Biscotti betyder helt bogstaveligt bagt to gange, og  den lille hårde kage har helt sikkert stået bag mangen en knækket tand i tidens løb. Utilnærmeligheden er dog samtidig kagens helt store charme, og så smager den forrygende til en kop te.

Af: Vibeke Lehn Foto: Nicolai Mørch
27. jan. 2012 | Opskrift | Fit living
40-45 stk.

Ingredienser

250 g hvedemel
250 g rørsukker
1 tsk bagepulver
Korn af 1 stang vanilje
2 æg
100 g tørrede blå-, kirse- og tranebær
75 g ristede, afskallede hasselnøddekerner
Reven skal af 1 ubehandlet appelsin

Pensling: 1 sammenpisket æg

Sådan gør du:

Bland mel, sukker, bagepulver og vaniljekorn. Tilsæt æggene, bland det hele godt med de tørrede bær samt ristede hasselnøddekerner og appelsinskal.

Form dejen til 2 lange stænger, ca. 5 cm brede og 2 cm høje. Læg dem på en plade med bagepapir, pensl stængerne med æg og bag dem derefter i 20 minutter ved 180°.

Lad stængerne køle lidt af, inden de skæres i tynde skiver på skrå og bages endnu engang ved 150° i ca. 20 minutter, til de er hårde og sprøde. Lad kagerne afkøle helt, før de lægges i dåse.

RISTEDE HASSELNØDDEKERNER: Rist nødderne på en tør, varm pande, til de bliver mørke, og skallen begynder at løsne sig. Afkøl nødderne og gnid skallen af – nøddesmagen er fantastisk.


Energi pr. stk.: 70 kcal, fedt 19%, protein 8%, kulhydrat 73%