Buddhabowle
Foto: Maria Warnke Nørregaard Sund og grøn hverdagsmad.

Buddha Bowle

En buddha bowl er skøn hvis det skal gå lidt hurtigt, men stadig være sundt, lækkert og vegetarisk.

printer Print
clock 30 minutter
plate 2 personer

200 g kogt quinoa
300 g rød spidskål
300 g asparges-broccoli
2 peberfrugter
1 lime
1 håndfuld brøndkarse eller basilikum
50 g halluomiost
Olie til pensling
Salt og peber
2 spsk. græskar-kerner

Energi pr. person:
442 Kcal
Fedt:
34 %
Protein:
24 %
Kulhydrat:
42 %

Sådan gør du:

  1. Skær spidskålen i tykke både.
  2. Grill peberfrugterne, og flå dem for skallen.
  3. Kom den kogte quinoa i skåle, og fordel grøntsagerne på toppen.
  4. Skær osten i skiver, pensl dem med olie, og grill stykkerne kort på begge sider.
  5. Rist græskarkernerne.
  6. Anrét osten på grøntsagerne, og drys med salt, peber og græskarkerner.
Se, hvad vi ellers skriver om: Vegetar, Nem aftensmad, Aftensmad, Sund aftensmad, Vegetarisk og Hovedret