Chokoladekugler med tørrede blåbær
Chokoladekugler med tørrede blåbær

Chokoladekugler med tørrede blåbær

Chokoladekugler med tørrede blåbær

En favorit i nyforklædning.

star star star star star
Ikke nok bedømmelser
×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

printer Print

Ca. 25 stykker

85 g stuetempereret smør
1 dl råsukker
1 tsk vaniljesukker
1 dl tørrede blåbær
6 dl havregryn eller fiberhavregryn
2 spsk råkakao
3 spsk kold, stærk kaffe
2 spsk honning
200 g råchokolade (70 %) (kan evt. udskiftes med chilichokolade, 70 %)

Sådan gør du

Bland smør, råsukker og vaniljesukker sammen. Hak blåbærrene groft. Kom havregryn, kakao, kaffe, blåbær og honning ned i smørblandingen. Lav små kugler. Hak 150 g af råchokoladen fint, og smelt resten (50 g) i mikroovnen ved lav effekt. Kom en lille klat af den smeltede og afkølede chokolade på håndfladen,og tril kuglerne rundt en ad gangen, først i den smeltede chokolade og så hurtigt i den hakkede chokolade. Læg kuglerne på en lille bakke, og sæt den i fryseren. Når kuglerne er stivnet, skal de opbevares i en lufttæt dåse i køleskabet. De kan også godt fryses.

Få mere insipration til julens søde sager her

star star star star star
Ikke nok bedømmelser
×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Se, hvad vi ellers skriver om: Blåbær og Chokolade