-
Farvepsykolog: ”Alle er født med personlige farver, det er ligesom med stjernetegn”
-
Her er seks effektive øvelser, der udvikler dine spirituelle evner
-
Sådan skal du reagere, hvis dit barn ser, føler eller hører åndeverdenen
-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
Citronbagt laks med sprød blomkålssalat med sennepsvinaigrette
Laks og blomkål bliver hevet op til hverdagsluksus i denne ret, hvor der kommer smæk på smagen med sennep, citron og æbleeddike.
4
Ingredienser
- 600-700 g laks
- salt og peber
- 1 spsk olivenolie
- 4 skiver citron
- ½ blomkål
- 1-1½ spsk dijonsennep
- 1 spsk kold vand
- 1 spsk æbleeddike
- saften af ½ citron
- lidt salt og peber
- 3 spsk olivenolie
- 3 spsk finthakket rødløg
- 1 lille bundt groft hakket dild.
- Tilbehør: brød eller kogte kartofler
Sådan laver du laks
- Skær laksen i 4 portionsstykker. Krydr med salt og peber, og kom olivenolie og skiver af citron på fisken. Bag laksen i ca. 10 min ved 175 grader.
- Skær blade og lidt af stokken af blomkålen, men ikke hele stokken. Skær blomkålen i tynde skiver og hak det en smule så det bliver til mindre stykker. Lav sennepsvinaigretten ved at røre dijonsennep sammen med vand, æbleeddike, citronsaft, salt, peber og olivenolie.
- Vend de rå blomkålsstykker sammen med sennepsvinaigretten, hakket rødløg og dild.
- Servér den bagte laks sammen med den sprøde blomkålssalat. Spis brød eller kogte kartofler til.