-
“Forræder” eller portvinsklub: Deltagerne drak fra morgenstunden
-
Det så du ikke i “Forræder”: Marie måtte trække sig
-
En clairvoyant forudså en stor ændring i Line Kirstens liv – og endte med at få ret
-
82 år, body age 65: Helge Adam Møller lever livet i overhalingsbanen
-
Havshen afslører: Takkede nej til "Forræder"
-
7 ting, du (måske) ikke vidste om André Babikian
-
Victor Lander havde pakket noget helt særligt i sin kuffert til “Forræder”
-
"Forræder"-stjernerne kryber til korset: Her er deres vildeste løgne
-
Marie Watson afslører: Disse scener bliver taget om i “Forræder”
-
Lise Rønnes vilde kærlighedshistorie: Ført sammen med kæresten af kendt sangerinde
-
Lise-Lotte Lohmann skærer igennem: Folk keder mig for hurtigt
-
Her er 5 ting, du (måske) ikke vidste om Rasmus Bruun

Cremet hvidkålscouscous & ovnstegt kylling
4
Ingredienser
- 4 poussiner
- 2 citroner skåret i både
- 4 grene frisk rosmarin eller 4 tsk tørret rosmarin
- 350 g hvidkål, rå
- 1 bundt bredbladet persille
- 2 spsk kapers
- 2 bananløg
- 1/2 dl kokosmel
- 1/2 dl citronolie, f.eks. olivenolie med citronsmag
- salt og peber
- Evt. tilbehør af små tortillaer
Sådan gør du
- 1/ Skær rumpen af poussinerne. Put citronbåde og rosmarin ind i poussinerne. Kom dem i et ildfast fad, og drys med salt og peber. Bag dem i ovnen i ca. 30 min.
- Kom hvidkål, persille, kapers og løg i en blender, og blend det til små stykker. Rør kokosmel og citronolie i. Smag til med salt og peber.
- Tip: Servér evt. små lune tortillaer til retten, beregn 1 stk. per person.
- [430 kcal pr. person]
PRØV OGSÅ: Fennikelsalat med appelsin og nigellafrø