Dans dig glad til ALT for damernes årlige danse-event i København

Cremet hvidkålscouscous & ovenstegt kylling
Foto: Maria Nørregard Cremet hvidkålscouscous & ovnstegt kylling

Cremet hvidkålscouscous & ovnstegt kylling

Cremet hvidkålscouscous & ovnstegt kylling

4
Print

4 poussiner
2 citroner skåret i både
4 grene frisk rosmarin eller 4 tsk tørret rosmarin

350 g hvidkål, rå
1 bundt bredbladet persille
2 spsk kapers
2 bananløg
1/2 dl kokosmel
1/2 dl citronolie, f.eks. olivenolie med citronsmag
salt og peber

Evt. tilbehør af små tortillaer

Sådan gør du

1/ Skær rumpen af poussinerne. Put citronbåde og rosmarin ind i poussinerne. Kom dem i et ildfast fad, og drys med salt og peber. Bag dem i ovnen i ca. 30 min.

Kom hvidkål, persille, kapers og løg i en blender, og blend det til små stykker. Rør kokosmel og citronolie i. Smag til med salt og peber.

Tip: Servér evt. små lune tortillaer til retten, beregn 1 stk. per person.

[430 kcal pr. person]

PRØV OGSÅ: Fennikelsalat med appelsin og nigellafrø

Se, hvad vi ellers skriver om: Kylling og Couscous