Drænet yoghurt med passion-mango-kompot
SPONSORERET indhold

Drænet yoghurt med passion-mango-kompot

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Dejlig, frisk kompot – helt uden sukker. Lidt ristet kokos på toppen giver retten et lækkert caribisk twist. Kompotten kan du nemt lave i forvejen og opbevare køligt, så står den bare og trækker smag.

Af: Cecilie Sofie Svensson Foto: Line Thit Klein
06. mar. 2013 | Opskrift | ALT for damerne

Ingredienser

1 moden mango i mindre tern
1 dl friskpresset appelsinsaft
saft og frugtkød fra 4 passionsfrugter
korn fra 1 vaniljestang
evt 50 g ristede kokosflager
ca 6 dl drænet yoghurt

Sådan gør du:

Lav kompotten ved at skrabe frugtkød og saft fra passionsfrugterne, og bland med appelsinsaft, mango og vaniljekorn. Fordel yoghurten i fire skåle, og server med kompot og et drys kokosflager.

Prøv også krabbe med estragon-mayo

Få mere inspiration til lækker mad på Altfordamerne.dk/opskrifter/