Fiske-pakker med lyssej i krydret kokosmælksauce
Servér fiske-pakkerne med limebåde til at krydre maden med, friskhakket koriander og kogte jasminris.
Ingredienser
200 g hvidkål
1 bundt forårsløg
2 dl kokosmælk
½ stængel citrongræs, fintsnittet
1 tsk chili, finthakket
1 spsk ingefær, revet
ca. ½-1 tsk rødkarry paste
½-1 spsk Fish Sauce
lidt salt og lidt limesaft
500 g lyssej eller kuller, skåret i 4-8 portionsstykker.
Tilbehør:1 lime skåret i både, lidt frisk koriander og kogte jasminris.
Sådan laver du fiskepakker med lyssej:
1. Snit hvidkålen i tynde strimler. Skær top og bund af forårsløgene og snit dem i tynde strimler på skrå.
2. Opvarm kokosmælken i en gryde. Tilsæt citrongræs, chili og ingefær, og lad det simre 2-3 min. Tag gryden af varmen, og tilsmag med rød karry-paste, Fish Sauce, salt og limesaft.
3. Klip eller riv fire stykker bagepapir af omkring A4 størrelse. Læg bagepapiret ud på køkkenbordet, og kom grøntsager og et stort stykke fisk eller 2 mindre stykker på midten af papiret. Kom mere grønt ovenpå, og hæld kokosmælksaucen henover. Fold bagepapiret indover fisken og fold papiret sammen i kanten.
4. Placér fiske-pakkerne på en bageplade, og bag dem 15-17 min. ved 200 grader.
5. Servér fiske-pakkerne med limebåde til at krydre maden med, friskhakket koriander og kogte jasminris.