Opskrift på flæskestegssandwich med gremolata-mayo
SPONSORERET indhold

Flæskestegssandwich med gremolata-mayo

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Flæskestegssandwich med gremolata-mayo, der smager aromatisk af citron, persille og hvidløg.

Af: Mira Arkin Foto: Line Thit Klein
04. jan. 2012 | Opskrift | ALT for damerne
4 | Total: 10 min

Ingredienser

1 citron, økologisk
1 bundt kruspersille
1 dl mayonnaise, f.eks. Hellmanns
salt og sort peber
8 skiver brød – du kan både bruge rugbrød og hvedebrød
8 skiver flæskesteg
1 bakke babysalat

Sådan laver du flæskestegssandwich

1. Riv skallen af citronen og hak persillen fint. Rør begge dele i mayonnaisen og krydr med lidt salt og godt med sort peber.

2. Læg brødet sammen med salat, flæskesteg og mayonnaise og spis.