Opskrift på flæskestegssandwich med gremolata-mayo

Foto: Line Thit Klein Flæskestegssandwich med gremolata-mayo

Opskrift på flæskestegssandwich med gremolata-mayo

Flæskestegssandwich med gremolata-mayo

Flæskestegssandwich med gremolata-mayo, der smager aromatisk af citron, persille og hvidløg.

star star star star star
Ikke nok bedømmelser
×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

printer Print
preparation Total: 10 minutter
plate 4 Person(er)
Ingredienser

1 citron, økologisk
1 bundt kruspersille
1 dl mayonnaise, f.eks. Hellmanns
salt og sort peber
8 skiver brød – du kan både bruge rugbrød og hvedebrød
8 skiver flæskesteg
1 bakke babysalat

Sådan laver du flæskestegssandwich

1. Riv skallen af citronen og hak persillen fint. Rør begge dele i mayonnaisen og krydr med lidt salt og godt med sort peber.

2. Læg brødet sammen med salat, flæskesteg og mayonnaise og spis.

 

star star star star star
Ikke nok bedømmelser
×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Tip:

Gremolata kommer fra Italien og er den blanding af citronskal, persille og nogle gange hvidløg, som man f.eks. bruger som drys i osso buco.
Se, hvad vi ellers skriver om: Flæskesteg, Julemad, Sandwich, Dansk mad, Hovedret og Frokost