
SPONSORERET indhold
Flæskestegssandwich med gremolata-mayo
Flæskestegssandwich med gremolata-mayo, der smager aromatisk af citron, persille og hvidløg.
4 |
Total: 10 min
Ingredienser
1 citron, økologisk
1 bundt kruspersille
1 dl mayonnaise, f.eks. Hellmanns
salt og sort peber
8 skiver brød – du kan både bruge rugbrød og hvedebrød
8 skiver flæskesteg
1 bakke babysalat
Sådan laver du flæskestegssandwich
1. Riv skallen af citronen og hak persillen fint. Rør begge dele i mayonnaisen og krydr med lidt salt og godt med sort peber.
2. Læg brødet sammen med salat, flæskesteg og mayonnaise og spis.
Tip:
Gremolata kommer fra Italien og er den blanding af citronskal, persille og nogle gange hvidløg, som man f.eks. bruger som drys i osso buco.