Fransk landgryde med kylling, pølser og grønne linser
SPONSORERET indhold

Fransk landgryde med kylling, pølser og grønne linser

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

En smagfuld og fyldig vinterret.

Af: Cecilie Sofie Svensson Foto: Line Thit Klein
10. jan. 2013 | Mad | ALT for damerne
Total: en time, 10 min

Ingredienser

800 g kyllingeoverlår
ca. 4 spsk mel
ca 300 g røget pølse, gerne kålpølser eller lignende
3 spsk olivenolie
3 fed hvidløg, grofthakkede
ca 1 ½ dl hvidvin
ca 6 dl god kyllingefond
4-6 friske timianstilke
2 laurbærblade
3-4 hele peberkorn
300 g grønne linser

Sådan gør du:

Vend kyllingekødet i melet, så det er dækket på alle sider. Del pølserne over i to.

Varm olien op i en højsidet pande eller en gryde, og brun først pølserne og dernæst kyllingen af på alle sider. Tilsæt hvidløg og hvidvin og lad det spilkoge i et halvt minuts tid. Tilsæt nu kyllingefond, timian, laubærblade og peberkorn, læg låg på og lad retten simre i en halv time.

Herefter tilsættes de grønne linser og retten simrer færdig i ca. en halv time under låg, eller indtil linserne er møre. Smag til med salt, men vær varsom da pølserne i forvejen salter meget.

Servér retten rygende varm med et stykke godt brød til at suge den gode sauce.

Find mere inspiration til lækker mad på Altfordamerne.dk/opskrifter/