Fransk landgryde med kylling, pølser og grønne linser

Foto: Line Thit Klein Fransk landgryde med kylling, pølser og grønne linser

Fransk landgryde med kylling, pølser og grønne linser

Fransk landgryde med kylling, pølser og grønne linser

En smagfuld og fyldig vinterret.

En smagfuld og fyldig vinterret.

star star star star star
Ikke nok bedømmelser
×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

printer Print
preparation Total: en time, 10 minutter
Ingredienser

800 g kyllingeoverlår
ca. 4 spsk mel
ca 300 g røget pølse, gerne kålpølser eller lignende
3 spsk olivenolie
3 fed hvidløg, grofthakkede
ca 1 ½ dl hvidvin
ca 6 dl god kyllingefond
4-6 friske timianstilke
2 laurbærblade
3-4 hele peberkorn
300 g grønne linser

Sådan gør du:

Vend kyllingekødet i melet, så det er dækket på alle sider. Del pølserne over i to.

Varm olien op i en højsidet pande eller en gryde, og brun først pølserne og dernæst kyllingen af på alle sider. Tilsæt hvidløg og hvidvin og lad det spilkoge i et halvt minuts tid. Tilsæt nu kyllingefond, timian, laubærblade og peberkorn, læg låg på og lad retten simre i en halv time.

Herefter tilsættes de grønne linser og retten simrer færdig i ca. en halv time under låg, eller indtil linserne er møre. Smag til med salt, men vær varsom da pølserne i forvejen salter meget.

Servér retten rygende varm med et stykke godt brød til at suge den gode sauce.

Find mere inspiration til lækker mad på Altfordamerne.dk/opskrifter/

star star star star star
Ikke nok bedømmelser
×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!